A jónás naptáramat kiszámoltam, de a kis táblákon csak pirossal jelölt, és nem értem? , még nem csináltam ilyet?
Gondolom nekem kell bejelölni a menzeszt az ovulációt ,de hogyan és a fiú/lány -t hogy mutatja?
Segítsetek kérlek
Így nem tudom:) de ha megírod az adataidat akár priviben is bár jobb ha itt irod hogy más is ügyesen kiszámolhassa neked, akkor én megnézem neked szivesen:)
Születési év, hó, nap óra perc és egy születési hely kell hozzá más nem, a rendszer magától jelöli be ajónás napokat illetve bepöttyözi a teli holdat a peteérét esetleg a mensit is, de ez nem mindig vág egybe a valósággal...(márhogy mondjuk bejelöli a mensit 13-ra neked meg épp akkor múlt el..de ezzel nem kell foglalkozni)
Nagyon köszi:)
az adataim:
1987 03.01 Berettyóújfalu
a pontos születési időt nem tudom de majdnem éjfélkor én 23 45 -öt vettem:)
még egyszer nagyon köszönöm:)
de érdekes:) én is majdnem éjfélkor születtem:)
na május 1-et írtam be kezdő dátumnak, szólj ha az nem jó esetleg mert más babás vagy és a korábbra vagy kiváncsi..
esélyes napok
május 23-24-25-26
június 21-22-23-24
július 21-22-23-24 (fiú)
augusztus 19-20-21-22 (lány)
szeptember 17-18-19-20 (fiú)
október 17-18-19-20 (lány)
november 16-17-18-19 (fiú)
december 16-17-18-19 (lány)
2010. január 14-15-16-17 (fiú)
február 13-14-15-16 (lány)
március 15-16-17-18 (fiú)
április 13-14-15-16 (lány)
az első 3 hónapnál azt írja hogy egyenlő eséllyel lehet fiú vagy lány.
ez az astro.com amúgy megpróbálom belinkelni de ált. ilyenkor már nem nyitja meg vmiért...
deeee megnyitja bocsi hogy a név Boci de ez jutott eszembe először anno mikor csináltam magamnak:)) szóval nem téged jelez!
és nem az első 3 hanem az első 2 hónap rosszul írtam
hű az anyja nagyon köszönöm:DDD
még nem vagyok babás de már az akarok lenni :)
Azért érdekel:)
nagyon köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!