Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítene valaki ki elemezni a...

Segítene valaki ki elemezni a jónás naptáramat? Nem neagyon értem hogy mi mit jelent!

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 18:23
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

ez az csak el felejtettem be linkelni bocsi

2010. szept. 9. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem volt jó a beállítás:)

Próbáld így:

[link]

2010. szept. 9. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Mit jelentenek ezek a jelek a naptárban?
2010. szept. 9. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Jónás-naptár értelmezése:

- A naptár az általunk beállított nappal kezdődik, és egy évet ölel át

- A hónapok fekete függőleges vonallal vannak elválasztva

- A napok számozása nincs mind kiírva, csak a vasárnapoké

- A függőleges piros vonal mutatja, mely napra esik a J-nap. Az előtte lévő 3 napot átfogó vízszintes piros vonal az jelenti, hogy azon a napokon kell együtt lenni, hogy a Jónás-napra a hímivarsejtek odaérjenek a petesejthez

- A sárga és fekete pöttyökről megoszlanak a vélemények:

1, ezek mutatják a program szerint mikor van a peteérés illetve a menstruáció, de ez korántsem biztos, hogy helyes

2, a teliholdat illetve a fogyóholdat jelölik

A lényeg, hogy ezekkel nem kell törődni!!!!

- Amennyiben a Jónás-nap a menzesz idejére esik, a fogantatás esélye ugyanolyan magas, nyugodtan lehet együtt lenni.

- A Jónás-napok fölött látható kis jel azt mutatja, hogy azon a napon fogant gyerek milyen nemű lesz. Amelyik Jónás-napnál nincs jel, akkor aznap bármilyen nemű gyerek megfoganhat.

- A módszer előterjesztője dr. Jónás Jenő vizsgálatai szerint a Jónás napokon 85% az esély a fogantatásra, a peteérés környéki napokon pedig 15%.

remélem tudtam segíteni:)de ne csak a Jónás és az előtte napokon legyetek együtt hanem a tényleges peteéréses napokon is..nekem a Jónás napom a mensim harmadik napjára esett a pé-m meg a 12-re de csak Jónáskor voltunk együtt, meg is fogant :)sok szerencsét.

2010. szept. 9. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló jól írja, de amit ír, az nem az általad belinkelt horoszkópra vonatkozik, mert az teljesen mást jelent!

Amit írt, azt az én linkemnél tudod alkalmazni, mert az a jónás naptár:)

2010. szept. 9. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:
rendben akkor meg próbálom köszönöm szépen
2010. szept. 9. 19:56
 7/9 A kérdező kommentje:
meg is van sikerült:-) köszönöm mégegyszer
2010. szept. 9. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt hogyan tudom használni?Be kell írnom a saját adataimat?Valaki segítene nekem is?Köszike
2010. szept. 9. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia, úgy tudod megnézni a tiédet, hogy ezen a linken beírod a saját adataidat:

[link]

Alul ott van, hogy other town, ott tudod a születési helyedet megváltoztatni, ha nem Pesten születtél.

2010. szept. 10. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!