Segítene valaki ki elemezni a jónás naptáramat? Nem neagyon értem hogy mi mit jelent!
Szia!
Jónás-naptár értelmezése:
- A naptár az általunk beállított nappal kezdődik, és egy évet ölel át
- A hónapok fekete függőleges vonallal vannak elválasztva
- A napok számozása nincs mind kiírva, csak a vasárnapoké
- A függőleges piros vonal mutatja, mely napra esik a J-nap. Az előtte lévő 3 napot átfogó vízszintes piros vonal az jelenti, hogy azon a napokon kell együtt lenni, hogy a Jónás-napra a hímivarsejtek odaérjenek a petesejthez
- A sárga és fekete pöttyökről megoszlanak a vélemények:
1, ezek mutatják a program szerint mikor van a peteérés illetve a menstruáció, de ez korántsem biztos, hogy helyes
2, a teliholdat illetve a fogyóholdat jelölik
A lényeg, hogy ezekkel nem kell törődni!!!!
- Amennyiben a Jónás-nap a menzesz idejére esik, a fogantatás esélye ugyanolyan magas, nyugodtan lehet együtt lenni.
- A Jónás-napok fölött látható kis jel azt mutatja, hogy azon a napon fogant gyerek milyen nemű lesz. Amelyik Jónás-napnál nincs jel, akkor aznap bármilyen nemű gyerek megfoganhat.
- A módszer előterjesztője dr. Jónás Jenő vizsgálatai szerint a Jónás napokon 85% az esély a fogantatásra, a peteérés környéki napokon pedig 15%.
remélem tudtam segíteni:)de ne csak a Jónás és az előtte napokon legyetek együtt hanem a tényleges peteéréses napokon is..nekem a Jónás napom a mensim harmadik napjára esett a pé-m meg a 12-re de csak Jónáskor voltunk együtt, meg is fogant :)sok szerencsét.
Az utolsó válaszoló jól írja, de amit ír, az nem az általad belinkelt horoszkópra vonatkozik, mert az teljesen mást jelent!
Amit írt, azt az én linkemnél tudod alkalmazni, mert az a jónás naptár:)
Szia, úgy tudod megnézni a tiédet, hogy ezen a linken beírod a saját adataidat:
Alul ott van, hogy other town, ott tudod a születési helyedet megváltoztatni, ha nem Pesten születtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!