Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel lúgosítottál, ha fiú...

Mivel lúgosítottál, ha fiú gyereket szerettél volna? Sikerült lúgosítással teherbe esned?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 13:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én nem szándékosan lúgosítottam, nem is tudom, hogy alakult ez így ki. A lényeg, hogy kb. 14 hetes terhes lehettem amikor elmentem orvoshoz kisebb panasszal. Azt mondta van egy fertőzésem, amire felírt kúpot meg azt mondta savasítanom kell, mert nem jó a ph érték. Vagyis túl lúgos volt a hüvelyflórám.Azt mondta túl sokat mosakszok.... :D gondoltam már napi egy zuhanyzás is sok?.... :)Azt mondta hónapok óta is meglehet ez a probléma, pedig szinte semmi tünetem nem volt. Mindegy az a lényeg, hogy nálunk ezen kívül több praktika is bejött, az egyik hogy mivel rendszeres 28 naposak voltak a ciklusaim, ez is szintén véletlenül, de peteérés után voltunk együtt 1 nappal, és még egy dolog, hogy hátulról történt az aktus.Abban a hónapban csak akkor tudtunk együtt lenni.Nem tudom, hogy ezek csupán véletlen dolgok, de nálunk bejött, most vagyok 23 hetes és 99%-ra mondta a doki,hogy Lillánknak kisöccse lesz... :)
2011. dec. 16. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Háááát,ezt én is szeretném tudni :))) Csajok hajrá akinek van praktikája :) Fontos lenne egy kis trónörökös a családban :) Várjuk nagyon az 5leteket! Köszi
2011. dec. 16. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A lúgos közeg a fiúknak kedvez, a savas a lányoknak. Lúgos közeget úgy csinálhattok, ha szódabikarbónás vízzel kiöblítitek a hüvelyeteket, savashoz meg ecetes vízzel. Biztos így is teherbe lehet esni, mert ezt a Czeizel Endre bácsitól tudom. :D És gondolom ellenkező esetben nem javasolta volna.

A hüvely temészetes állapotában enyhén savas, szóval már a sima szappanos/tusfürdős hüvelyöblítés is hasznos lehet. (én ki szoktam mosni, és két fiam van, szóval a következőnél már nem leszek ilyen alapos. :P)

2011. dec. 16. 18:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Ment a pont :)
2011. dec. 16. 18:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Mi már 2. hónapja próbálkozunk szódabikarbónás lúgosítással, de mivel nem jön össze a dolog, kezd gyanús lenni, hogy nem okoz-e valami gondot a lúgosítás a spermákkal?
2011. dec. 16. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem okoz a spermáknak gondot...Mi augusztus óta próbálkozunk,és én még nem csináltam semmi ilyesmit(lúgosítást).még mindig semmi,nem vagyok terhes :(( tehát nincs még itt az idö...szerintem türelem,biztos hozzátok is bekopog már a gólya. :) majd írj ha sikerül :))
2011. dec. 17. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Ezt én kérdeztem anno. Mi is szeretnénk kistestvért, bele is vágunk a projectbe, és hát mindketten kisöcsit szeretnénk a fiúnknak.

2011. dec. 17. 15:52
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó válaszoló, a te korábbi kérdésednél is kérdezte valaki, hogy a lúgosítást lehet-e belül végezni, vagy csak a fürdővízbe szabad tenni a szódabikarbónát? Ezt nem tudja valaki véletlenül?

2011. dec. 17. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, látod azt nem tudom. Én most már szappannal mosakszom alul, de csak kívülről, hátha ez is segít. Viszont azt konkrétan tudom, hogy a "hátulról" fogant a fiúnk. :)
2011. dec. 20. 16:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Mi is úgy szoktunk próbálkozni:)
2011. dec. 21. 22:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!