én is pozi tesztes leszek?
Figyelt kérdés
28.napon vagyok a ciklusban,és mivel az előző hónapokban összekeveredett így nem tudom mikor kellene megjönnie.Egy héttel ezelőtt erős hasgörcseim voltak,olyan amikor megakar jönni,azok elmúltak,de a mellem fáj,sőt tegnap este mikor zuhanyoztam,és egész este úgy fájt a mellbimbóm,ahogy a póló hozzáért hogy elmondani nem lehet.Ma hajnalban pedig ahogy a jobb oldalamra feküdtem,szintén begörcsöltem,visszakellett feküdnöm a hátamra(mindig is úgy szoktam aludni,de néha azért jó oldalt)és elmúlt.Sztetek lehet baba jele???2011. dec. 16. 13:17
1/13 anonim válasza:
Hát, jós nem vagyok, de szorítok Neked!
:o)
4/13 A kérdező kommentje:
a dokim szerint december 17-től 24ig bármikor megjöhet,tehát addig nem merek tesztelni:)félek,hogy megint csalódok.
2011. dec. 16. 13:30
5/13 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm,hogy drukkoltok:)))))))))))
2011. dec. 16. 13:32
6/13 anonim válasza:
Nekem ez a második hónap, hogy abbahagytad a gyógyszert. 12.-re nem vártam, még nem is jött meg (most vagyok a 44. napon). Bár nem tudom, hogy a gyógyszer miatt késik-e, vagy baba van, vagy valami más. Vasárnap megpróbáltam egy 10-es tesztet de az negatív lett. Így most még várok. Nem merek tesztelni. Hasfájásom kedd óta van, de egyáltalán nem menzesz szerű. És a mellem se érzékeny.
8/13 anonim válasza:
Általában ha olyat érzel, amit addig nem a nemvárt előtt/körül, az jó jel. (vagy fordítva, hogy elmaradnak a szokásos tünetek) Nálam így volt.
9/13 anonim válasza:
26. napon vagyok és december 25-én szeretnék tesztelni. Na, persze, ha addig nem jön meg. Remélem nem fog :DDD Bár nagyon fájdogál a hasam, mint mensi előtt. Viszont az előző terhességemnél is annyira fájt, hogy nem tudtam aludni és csak azért nem vettem be görcsoldót, mert lusta voltam felkelni. Biztos voltam benne, h nem lesz baba. Aztán a 34. napon elmúlt a görcs, de a melleim ugyan olyan érzékenyek maradtak. Ekkor délben csináltam egy tesztet és + lett :)) Nagyon boldog voltam. Most is reménykedem:)))
10/13 anonim válasza:
hajrá, drukkolok én is :) ("félreírós" voltam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!