Történt már veletek olyan, hogy nagyobb fogyás után elmaradt a peteérésetek, ciklusotok?
Késik az egyébként pontos menstruációm, két napja a tesztem negatív volt, azóta nem csináltam másikat. Van egy-két tünet, ami miatt szinte biztos voltam abban, hogy baba van (voltam már terhes), de a negatív teszt elbizonytalanított.
Most már minden eszembe jut, hogy mi lehet a gond. A legújabb rémképem az, hogy év elején viszonylag gyorsan fogytam elég sokat (eleinte direkt, majd már ment magától) és hogy nem-e elmarad emiatt az ovulációm.
Csak ez azért lenne különös, mert a fogyás alatt teljesen normális volt a ciklusom, nem volt zavar, és már több, mint két hónapja sikerült megállítani a fogyást, eszek normálisan, a súlyom stagnál.
Létezhet, hogy mégis emiatt nem menstruálok? De az ennyivel fogyókúra után jelentkezhetne, amikor már normális az életmódom? Nem közben kellett volna ilyennek történnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!