Mekkora esélyem van hogy összejött a baba?
Sok mindentől függ...:)
a peteérés sem mindig a 14. napon történik meg...
és magával a petesejttel is lehetnek problémák...
pl.: keresztanyámnak úgy magyarázta el az orvos a betegségét, h "képzeljen el egy tojást,aminek nincs sárgája"
próbáljátok ki a hőmérőzést..sokan arra esküsznek...:)
sok sikert:)
hát nekem valószínű hogy még sohasem volt pé.
de nagyon reménykedek!!!
Szia!
Metformint próbálták már? A PCO oka az inzulin rezisztencia, amit ezzel a gyógyszerrel, diétával és mozgással lehet kezelni. Ha ez rendbe jön, lesz peteérésed minden rásegítés nélkül is. Csak kitartás kell hozzá. :-)
Manka68!
Igen, próbáltuk a merckformint azóta szedem mióta próbálkozunk. most akarja abbahagyatni a dokim, mert nem használ.napi 1000 mg-osat szedtem, növelni nem lehet az adagot, mert jönnek elő a mellékhatások. most csökkentette 500 mg-ra és ha elfogy utána már nem kell szednem.
bocsi lemaradt:
megmondom őszintén a vágást én sem értem. a műtét után mikor jött a férjem és anyukám látogatni és nekik mondta. meg azt is mondta a doki ha nem zavarnak a varratok, akkor már 2-3 nappal a műtét után lehet házas élet mert nagyobb most az esély a teherbeesésre.
Szia!
A Merckformin nekem sem jött be, áttértünk az Eucreas-ra. Ha az IR továbbra is fennáll nálad, akkor a gyógyszer abbahagyása után még rosszabb lesz. :-(
Nem értem a dokidat, hogy ha egy gyógyszer hatástalan, akkor inkább ne kezeljük a betegséget?!
Talán neked is másféle gyógyszer kéne.
Erre a vágásra szerintem kérdezz rá, nekem nagyon kamunak tűnik. Nagyon kíváncsi lennék, mit mondana a dokid. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!