Hány évesen vállaltál babát? Milyen anyagi háttérben voltatok?
Figyelt kérdés
A kistesó hány után született?-én most várom az első babámat, 26 éves vagyok..2009. máj. 17. 14:16
11/15 anonim válasza:
Szia! Én 20 vagyok, februárba szüetett meg a babánk,egész jó anyagi háttérrel, kistesó még várhat,jövőre visszatérünk a kérdésre. Jó babavárást!!!
12/15 anonim válasza:
18 vagyok a párom dolgozik de még anyukáméknál lakunk így ők is besegítenek. Összefog az egész család!
13/15 anonim válasza:
Mi mindketten 30 évesek vagyunk, panelban lakunk lakáshitelünk van 25 évre, az autónk 12 éves, párom fizetése nem sok + az én tgyás-om. Januárban született az első babánk, mivel császáros volt a kistesóval várni kell 1 évet, de én hamarabb szerettem volna.
14/15 anonim válasza:
Én 24 vagyok, a férjem 30. Van egy 10 éves autónk, meg egy lakásunk amin sok a hitel. Fél éve szeretnénk babát, de eddíg sajnos még nem sikerült. A félretett pénzünk most elmegy a fürdő felújítására. 2 éve vagyunk házasok. Sajnos anyagi segítséget nem várhatunk a szülőktől. Nagyon félünk attól is, hogy változik a gyes-gyed rendszere... Talán a sok stressz miatt nem sikerült még babásodnom. 2 gyereket szeretnénk. Szívem szerint 3 lenne, csak hát az a rohadt pénz...
15/15 anonim válasza:
28 vagyok, a férjem lassan 30, három gyermeket szeretnénk, most várunk az elsőre. Van egy 4 éves lízingelt autónk és egy pici házunk, melybe a vizet még csak most vezették be, tehát még csak ezután lesz fürdőszobám, ezután fejezzük be a 2. és 3. szobát, és a konyhát. Tehát siralmas állapotok, de hála Istennek, nem lakunk a szülőkkel, és az minden kényelmetlenséget megér. Az én pénzemből eszünk és fizetjük a számlákat, az övéből a lakáshitelt és a lízinget. Ami pluszba csurran-cseppen, abból építjük a házat. De alig várjuk már a babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!