Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen vállaltál babát?...

Hány évesen vállaltál babát? Milyen anyagi háttérben voltatok?

Figyelt kérdés
A kistesó hány után született?-én most várom az első babámat, 26 éves vagyok..
2009. máj. 17. 14:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szia én 32 vagyok már 3 éve várjuk. héz van kocsi (régi van) hitel nincs kereset kevés,
2009. máj. 17. 14:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
25 éves vagyok,albérletben élünk a párommal!átlagos a fizetésünk!nagyon szeretnénk babát de sajnos nem jön!
2009. máj. 17. 14:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

30 éves vagyok,házunk van 4éve vettük HITELRE.Kocsi 13éves sokat kell rá költeni.Megspórolt pénzünk éppen annyi van amennyi a babakezdésre elég.A többi meg majd kialakul,a lényeg a baba :-)

Boldog babavárást kívánok!

27 hetes

2009. máj. 17. 14:44
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

25 éves voltam, amikor a kisfiam született. Utána 29 évesen nemvártan teherbe estem, de abortusz lett a vége, mert a kisfiam is örökölte apja tartós betegségét, s a házasságunk sem volt jó. 25 évesen az anyagi háttér: közalkalmazotti mhelyem volt, akkori férjemnek is rendes állása, 45 m2-es kertesház (szüleim nevén) + egy autó.

Most új házasságban élek, s 33 éves vagyok, nagyon szeretnénk közös babát, de nehéz mert a szervezetem már nem úgy működik, ahogy kellene. Ugyanaz a felállás, csak az autón hitel is van.

2009. máj. 17. 14:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
24vagyok, 8 hetes terhes. lakáshitelünk van, panellakásban élünk, 2 autónk van (hitel nincs rajtuk már), átlagos fizetésünk van.
2009. máj. 17. 14:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 25/L párom lassan 30/F. Első babánkat várjuk június elejére. Sajnos engem 10 hetesen kirúgott a főnököm, akkor nem becsültem meg a 90 ezres fizetésemet, de most még az is jobb lenne, annál, mint, amit most kapok. Párom átlagosan keres, viszont nagyon sokat tudunk spórolni egyes dolgokon a munkájából kifolyólag.

Kocsink nincs, lakás anyósé, de csak mi ketten (lassan hárman) élünk itt, nincs egyik anyós sem a nyakunkon. Hitelünk semmi, tartozásunk sincs. Félretéve némi összeg a szülésre és az első lépésekre. Nehezen, de szerintem menni fog. Nagyon várjuk már a picit!!!

2009. máj. 17. 15:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a férjemmel 25 és 28 évesek voltunk a fiunk születésekor. Albérletben éltünk (egyikünk szülei sem élnek és semmi se maradt utánuk) volt egy 14 éves autónk ami a férjemnek munkaeszköz, na ez nyelte a pénzt.

Most a másodikat várjuk a különbség hogy megpróbálkoztunk szocpollal együtt lakáshitelt felvenni de a bank átvert a palánkon ez 2 hete derült ki, szóval tartozásunk lesz személyi hitelben, és maradunk albérletben.

Baromira el vagyok keseredve de majdcsak lesz vhogy.:((

2009. máj. 17. 15:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

25 éves voltam, a férjem 27. Albérletben éltünk/élünk, viszont külföldön egy olyan városban, ahol ha vennék lakást, akkor még a dédunokám is annak a hitelét fizetné, mert nem embernek való árak vannak, szóval maradunk is albiban, pár év múlva talán Magyarországon veszünk házat, ha haza szeretnénk költözni.

Kocsi egy van, hitel nincs rajta, fiatal, de nagy és drága, sokat eszik, ebből lesz még idén egy 7 személyes újabb, drágább, de gazdaságosabb autó, mert jön a 2. baba is. Ezen szerintem már lesz hitel, egyébként eddig még nincs.

Nem nagyon jól, de átlagosan kerestünk mindketten a babák előtt, most én a babázás időszakára már nem kapok anyaságit (itt csak hat hónapra jár), úgyhogy a férjemnek mellékmunkája is van. Többet keres, mint amennyi a részemről kiesett, úgyhogy jobb az anyagi helyzetünk.

De nem sokáig, mert ha megfogan a második baba végre, akkor azután költöznünk kell egy nagyobb albiba, ami egyértelműen drágább lesz.

Jah, egyébként kistesó nálunk korán lesz, ha minden jól megy két éves lesz kb a fiam, amikor jön a második gyerek.

2009. máj. 17. 15:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi 35 és 38 voltunk. (már kicsit bánom, h nem előbb!) Minden hitelt kifizettünk, van ház, kocsi, tartalék pénz. Baba is! :) Gyönyörű egészséges, aranyos. Ha újrakezdhetném, tíz évvel hamarabb lenne.
2009. máj. 17. 15:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 24 a férjem 32.Én itthon átlagossan keresek a férjem külföldön dolgozik és jól!Albérletben lakunk.De már nagyon örülnénk ha jönne a baba!!!!!!!

2009. máj. 17. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!