Ez beágyazódás jelensége?
Figyelt kérdés
November 21-én jött meg, átlagban 31. naposak a ciklusaim, de volt már 27 és 37 nap is. Valahogy mindig e között jön meg. Most olyan dec 21-24-re várom. A ciklus.hu szerint 8-ára volt várható az ovulációm. Dec 3-ától egészen 7-ig éreztem a jobb petefészkemben feszítő fájdalmat, a méhem is fájdogált, mintha meg akarna jönni és a derekam is majd le szakadt. Együtt voltunk 3-án és 7-én ebben az időszakban. Ma a 22. ciklusnapomon vagyok és volt reggel egy kis rózsaszín vérfolt a wc papíron. Melleim 2-3 napja érzékenyek. Szerintetek?2011. dec. 12. 10:09
2/8 anonim válasza:
Szerintem inkább ovulációd lehetett.
3/8 anonim válasza:
Ha 8-a körülre írja az ovut, akkor köré kellett volna szervezni az együttléteket.
Mondjuk 6, 8, 9, 10. Valami ilyesmi.
4/8 A kérdező kommentje:
Még 3 és 7-e között valamikor volt nyújtható nyákom. Akkor lehetett a peteérésem. Csak mostanra szabadulhaott ki ez a pete??
2011. dec. 12. 10:15
5/8 anonim válasza:
Ha 7-ig érezted a fájdalmat, akkor lehetséges, hogy aznap volt az ovud. Legalábbis én mindig arra a napra számolom, mikor utoljára érzem, és asszerint is szokott aztán megjönni, rá 14 napra. Ez 5 napja volt, akár lehet beágyazódás is, de semmi sem biztos. Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj karácsonykor. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, mit gondoljak, csak reménykedek:)))) De ha tényleg úgy van, hogy rá 14 napra kell megjönnie, az pont reális, mert 21. környékére várom és 7-én fájt utoljára. Ezt jól megjegyeztem, mert a ciklus.hu 8-ra számolta az ovu-t és még gondoltam is rá aznap, hogy akkor már nem fájt, ellenben 7-én még igen:))) Köszönöm a drukkolást. Szép karácsony lenne:)))
2011. dec. 12. 10:32
8/8 anonim válasza:
Na mi sorstáras vagyunk!nekem is Nov.21-én jött meg, voltam dokinál dec.8-án mondta is van peteérésem.De nem csak sima,előtte 3 nappal is volt a jobb oldalon.:-) Látszott, egyértelmű volt 2 peteérés, huh ikreim vannak már 5 évesek múltak!!Mi 9-én voltunk együtt, és kismama is vagyok..Első próbálkozásra bejött.Volt 21-25-ig émelygésem, undor, enni se bírtam...4-5 napot.Teszteltem 23-án negatív, 25 reggel negatív...vártam pár napot 27-én másik teszt, napközben ,na ez már abszolút ++++. De hihetetlen, mostanra minden elmúlt, egy csepp jele nincs ,hogy babás vagyok.Két fiam van , velük álmos,mellfeszülés, émelygés..stb Most drukkolok egy kiscsajért, de "belémbeszélik",ovulációkor csak FIÚ lehet ! Nos akkor hamarosan 3 kisfiú anyucija leszek, ha az égiek vigyáznak ránk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!