Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetséges 20....

Szerintetek lehetséges 20. ciklusnapon beágyazódás miatti kis véres-barnás folt? Nem korai? Járt valaki így?

Figyelt kérdés
Előtte és utána nem volt ilyen tünetem. Másfél éve próbálkozunk. Gondoltam már felfázásra is, nincs más tünetem. Nem akarok tesztelni, csak az elmaradás után (megelőzendő az újabb pofára esést), viszont érdekelne, valaki járt e hasonlóan.
2011. dec. 6. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, mikor volt peteérésed.

Ha figyelted, és s szokásosnál korábban volt, akkor lehetséges.

Huszadik napra én még azt is mondanám, hogy lehet, hogy most van peteérésed.

Minden esetre szurkolok!

2011. dec. 6. 12:52
 2/10 anonim ***** válasza:
20 ciklusnapon nem kell még keresgélni a jeleket magadon. lehet csak kicsit vadabbak voltatok utoljára.
2011. dec. 6. 12:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves Első Válaszoló!

A peteérésem aktív figyelésével ebben a hónapban hagytam fel. Éltünk a tervezés nélküli együttlétek előnyeivel :)

De azt azért megjegyzem, hogy 18. napon volt legkésőbb peteérésem mióta próbálkozunk, és a legutóbbi ciklusokban 14. napra estek ezek a napok. Köszi a drukkolást!

Kedves Második Válaszoló!

Neked is köszi a gyors reagálást. Ma a 24. napon vagyok, 4 nappal a pötty után. Nem hinném, hogy ilyen szinten hevesek lettünk volna, előtte este együtt sem voltunk.

El kell fogadni, hogy zsákbamacska az egész ... :) 50-50 %

2011. dec. 6. 13:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Én voltam a 3/3as :)
2011. dec. 6. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:

AZ, hogy az előző hónapokban általában mikor volt, az mindegy.

Én 6 éve hőmérőzöm, és jelentem, SOHA a 13. nap előtt nem volt peteérésem, és most harmadik gyerkőcünk a ciklus 7. napján történő együttlétből lett. (Ami jelenthet mondjuk 10-i peteérést is, de még az is furcsa... :o)

2011. dec. 6. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, 1 és 5 voltam. :o)
2011. dec. 6. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Arra már nem emlékszem, hogy hányadik nap, de nekem is volt ciklus közben egy kicsi foltocska. Előtte-utána soha. Volt, hogy előbb jött meg egy héttel kis barnázással, de akkor minden nap barnáztam. Mikor hó közben csak egyszer volt, ha jól emlékszem talán a "dolog" után 7-10 nappal, akkor már tudtam, hogy ez beágyazódás lesz. Később kiderült, hogy az volt:))
2011. dec. 6. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Hasonlót tudok írni mint az utolsó hozzászóló.

Soha nem volt pöttyöm, csak mikor megfogant a Babánk:)

Nemvárt előtt pár nappal egy vérpöttyöt vettem észre, na akkor már biztos voltam abban hogy sikerült:)

35 hetes km

2011. dec. 6. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Hétfőre nem várom. Ma úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Tegnap volt egy világosbarna pöttyöm, és ma reggelre is, de minimális. Passzolom, hogy ez mi, hiszen már másnak is volt meni szerű fájás, pötty meg negatív teszt idő előtt, mégis terhes volt.
2011. dec. 10. 09:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Megjött mint a gejzír, úgyhogy nem vagyok terhes.
2011. dec. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!