Szerintetek lehetséges 20. ciklusnapon beágyazódás miatti kis véres-barnás folt? Nem korai? Járt valaki így?
Ez attól függ, mikor volt peteérésed.
Ha figyelted, és s szokásosnál korábban volt, akkor lehetséges.
Huszadik napra én még azt is mondanám, hogy lehet, hogy most van peteérésed.
Minden esetre szurkolok!
Kedves Első Válaszoló!
A peteérésem aktív figyelésével ebben a hónapban hagytam fel. Éltünk a tervezés nélküli együttlétek előnyeivel :)
De azt azért megjegyzem, hogy 18. napon volt legkésőbb peteérésem mióta próbálkozunk, és a legutóbbi ciklusokban 14. napra estek ezek a napok. Köszi a drukkolást!
Kedves Második Válaszoló!
Neked is köszi a gyors reagálást. Ma a 24. napon vagyok, 4 nappal a pötty után. Nem hinném, hogy ilyen szinten hevesek lettünk volna, előtte este együtt sem voltunk.
El kell fogadni, hogy zsákbamacska az egész ... :) 50-50 %
AZ, hogy az előző hónapokban általában mikor volt, az mindegy.
Én 6 éve hőmérőzöm, és jelentem, SOHA a 13. nap előtt nem volt peteérésem, és most harmadik gyerkőcünk a ciklus 7. napján történő együttlétből lett. (Ami jelenthet mondjuk 10-i peteérést is, de még az is furcsa... :o)
Hasonlót tudok írni mint az utolsó hozzászóló.
Soha nem volt pöttyöm, csak mikor megfogant a Babánk:)
Nemvárt előtt pár nappal egy vérpöttyöt vettem észre, na akkor már biztos voltam abban hogy sikerült:)
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!