Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez beágyazódás lenne?

Ez beágyazódás lenne?

Figyelt kérdés

Mióta szültem mindig megérzem a peteérést, olyan meg akar jönni érzés!!

Most pé után 5 nappal rettentően feszít a hasam alja, nagyon kellemetlen szúró érzés.

Ez beágyazódás lehet?? Az első babónál nem éreztem semmit!!

2011. dec. 8. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Mintha csak én tettem volna fel ezt a kérdést. :) Pár napja volt egy hasonló kérdésem én szúró fájdalmat éreztem a hasam alján egy darabig. Szintén megérzem a peteérést és akkor voltunk együtt a párommal, ma reggel pedig egy nagyon-nagyon halvány pozitívat teszteltem, szóval könnyen lehet, hogy azt érzed. Drukkolok! :)
2011. dec. 8. 09:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Juhééééé(de azért kopp-kopp).

Nekem 20-án kellene, illetve nem kellene megjönnie. De messze van még!!!

2011. dec. 8. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Messze bizony, én is alig bírtam kivárni a ma reggelt. :) De azért 2 nap múlva még biztosra megyek.

Szurkolok neked, majd írd összejött-e!

2011. dec. 8. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:

pé után 5 nappal még nincs beágyazódás. Ez tuti, és nem változik egyénileg...

Én is csak szülés után éreztem középidős fájdalmat, de hőmérőztem is, és megtévesztő, mert gyakran a fájdalom után 2-3 nappal volt csak pé.

Szóval lehet, hogy olyankor csak készülődik. Lehet, hogy most van pé-d.

Minden esetre így vagy úgy, de babásodhatsz. Szorítok!

2011. dec. 8. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!