Van aki holnapra (12-ére) nem várja? Vannak tüneteid?
Én 8-ára nem vártam :) (csak azért is így fogalmazok) Eddig csak egy kis mindjárt megjön érzésem volt, illetve néha nyilallgat a hasam (de ez az első babánál is volt). De se émelygés, se túlzott fáradékonyság. talán egy kicsit jobban érzem a szagokat.
Az ilyen fontoskodókkal meg, akik nem értik a kérdést: nem kell foglalkozni. Ha egy kvantum fizikával kapcsolatos kérdést nem ért, arra is azt mondja hülye kérdés? Az ilyen bugyuta nyelvészkedésre meg azt tudom mondani, hogy a nincs egy százasodban nem az a hiba, hogy azt kérdezik nincs (ez egy teljesen bevett nyelvi fordulat). inkább ha már szőrszálat hasogatunk akkor az, hogy egy százas mi? Erről ennyit, okoska.
Csabát szerettem volna megvédeni, hogy szerintem is értelmetlen a kérdés. Mármint értem, de én nem így tenném fel. Felolvastam páromnak és megnyugtatott, hogy női fejjel ez normális :)
Itt jól ki jön a két nem közötti különbség! :)
Nem baj az, ha virágnyelven teszi fel a kérdező a kérdést.
De ha valaki ezt szóvá teszi, nem bunkó módjára kéne viselkedni, hanem elmagyarázni mi út van.
Ha komolyan nem érti a kérdést, akkor legalább okosabbá válik (a közhiedelemmel ellentétben nem olyan nagy baj az, ha csak úgy mindenféle elvárás nélkül teszel jót egy ismeretlennel ;) ); ha kötekedik, a kérdezőnek még mindig megadatik a lehetőség, hogy lesz*rja a dolgot.
Azon sz*rok be néha, hogy az ember idejön gyakorlatilag szívességet kérni - egy vadidegen segítsen a gondján -, aztán a másik torkának esik, ha az nem úgy válaszol ahogy azt a kérdező elvárja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!