Van aki holnapra (12-ére) nem várja? Vannak tüneteid?
Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 13:36
2/16 A kérdező kommentje:
Pl. a hülye kérdésed!
2011. dec. 11. 15:57
3/16 anonim válasza:
Szia! Én holnapra nem várom. Van már 3 pozitív (erősödő) tesztem, de tünetem még semmi. Ilyenkor max. mindjárt megjön érzésről szoktak beszámolni, de nekem most ez sincs, pedig nem első baba lenne.
4/16 Bognár Csaba válasza:
Én nem várom! Hulye kérdésre meg hulye valasz!
6/16 Bognár Csaba válasza:
Aki nem várja, annak vannak tünetei??!
7/16 Bogyó1981 válasza:
Szia,én nem vártam,már egy hete késik.Semmi tünetem nincs eddig,pedig nem első baba:)Talán egy kicsit érzem,hogy van hasam,ennyi...3 tesztem pozitív lett.
8/16 A kérdező kommentje:
Furcsa mód a nők akik az oldalnak ezen a részén olvasgatnak tudják, hogy mit jelent a "nem várom" kifejezés. Nem hiszem, hogy bárkinek is pont a ti "építő jellegű" megnyilvánulásotokra van szüksége, az embernek nlkületek is van min izgulnia, szóval ha nem tetszik irkáljatok más kérdésére primitív selejtek.
2011. dec. 15. 14:52
9/16 MrPifta válasza:
Itt van egy olyan kérdés, amit sznte senki nem ért. Ezért megkérdezzük, mire is gondolt valójában. Jössz te, és leszidsz mindenki mást.
10/16 anonim válasza:
igaza van a kérdés feltevőjének! ha figyelnétek a kategóriát rögtön rájönnétek.. ennyi idiótát egy helyen -.-" nyissátok már ki a szemetek ha kommenteltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!