Volt valaki akinek a 3. clostys hónapban sikerült teherbe esnie? Laparoszkópos műtét?
Szia!
Nekem tegnap volt laparom, méhtükrözésem és ha már ott voltam a műtőasztalon, egy átjárhatóságit is csinált a dokim. Halmozom az élvezeteket. :-))
Szóval még elég friss az élmény.
Nekem egyáltalán nem volt fájdalmas, kicsit még szúr erre-arra, fel is vagyok még puffadva, de a sebek nem fájnak. :-) A műtét után pár órával már sétáltam, mert az jót tesz, hamarabb kidolgozza magából a szervezet a bent maradt gázt. Már itthon vagyok, felügyelet alatt (a párom most a rabtartó :D ).
Én legszívesebben körbecsókolnám a dokim fejét, hogy ragaszkodott ehhez a műtéthez, mert olyat találtak, hogy még mindig alig akarom elhinni : régen a császármetszés belső varratainak végét fel nem szívódó cérnával csinálták, és nekem befordult a méhembe a megmaradt varrat. Úgy működött, mint egy spirál, nem engedte megtapadni az embriókat. Ha nem csinálják meg a méhtükrözést, sosem derül ki!
Én is féltem nagyon, de most már örülök, hogy nem szöktem meg előle, neked sincs semmi félnivalód! Légy erős, és ess túl rajta, ha a dokid azt mondja, szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!