Utrogestan hirtelen elhagyása menstruációt hoz?
Figyelt kérdés
Ha terhesség nem jön össze, akkor a 17-26. napig szedett Utrogestan elhagyása meghozza a menstruációt?2009. máj. 16. 08:36
1/4 anonim válasza:
Igen, akkor meg fog jönni szerintem 5-6 napon belül.
2/4 anonim válasza:
Nekem mellette is jelentkezett a pecsételés, azért hagytam abba. Második alkalommal abbahagytam és 2 napra rá megjött.
3/4 anonim válasza:
Én az 1. válaszoló vagyok.
Nekem lombikom volt, akkor szedtem az Utrogestant. Akkor kellett abbahagyni, amikor kiderült, hogy nem maradt meg a baba. Kb. 5 nap után kezdtem el vérezni. De tudok olyat is, amilyet a 2. válaszoló írt, hogy már közben el kezdett vérezni az illető.
4/4 anonim válasza:
Nekem a mensi az abbahagyás után 6 nappal jelentkezett. De 2 héten belül meg kell jönnie, ha abbahagyod és nincs baba. Nekem a dokim így mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!