Ez most azért jobban látszik, ugye? Vehetem már biztosra?
2011. dec. 9. 07:33
21/31 anonim válasza:
én ma iylet teszteltem :)
22/31 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Szép pozitív teszt. :)
2011. dec. 12. 16:12
23/31 anonim válasza:
Kedves kérdező köszönöm, mikor mész orvoshoz? én 23ára kaptam időpontot
24/31 A kérdező kommentje:
Az tök jó, karácsonyra már szívhangot is hallhatsz. :)
Én most próbálom leszervezni, szerintem első körben csak egy uh-ra megyek el, ami megerősíti a terhességet, aztán karácsony után kezdek el dokit keresni magamnak.
2011. dec. 12. 20:15
25/31 anonim válasza:
20. vagyok. Voltam ma uh-n meg doki megvizsgált. Nov. 9-én volt meg utoljára, de tudtam, hogy 3-4 napot csúszott az ovum. 5 hetesnek mond, 13 mm-s petezsák van szikhólyaggal, de még "csak ennyi". Aug. 20. a szülés várható ideje.
26/31 A kérdező kommentje:
Gratulálok, ez már valami. :) Én pénteken megyek, addigra elvileg 6+1 lesz, remélem lesz már szívhang.
2011. dec. 20. 20:44
27/31 anonim válasza:
Kedves 20. nekem is aug 9-én volt meg utoljára én pénteken megyek kivi vagyok mit mond nekem doki
28/31 anonim válasza:
Hát, nálunk az sztk-s dokinak nagyon gagyi uh-ja van, ezt már az előző terhességemnél is megállapítottam. Össze-vissza minősítgettek az időben is, pedig én tudtam, mikor fogant (és az alapján is szültem aztán). Na, úgyhogy most erről se nagyon tudok mit mondani. Már csak azért sem, mert az igaz, hogy 9-én volt meg, de késett az ovum 3-4 napot. Ezért tett 6 hetes helyett inkább csak 5-re.
29/31 A kérdező kommentje:
Én pénteken voltam uh-n és a terhességi kor is megfelelő annak, amit eddig is tudtam. Gyönyörű szívhangja van a picikének, fejlődik ezerrel. :)
2011. dec. 24. 20:03
30/31 anonim válasza:
Mi van írva az Uh-s papírodra? Mert nekem tudod, mi a fura? Miért írt engem 5 hetesnek, mikor 13 mm-s petezsák 6 hetesen kéne lennie. Nem értem. Vagy azért mert gatya a gépe, és még nem talált szívhangot, és akkor nem írhatta oda, hogy 6 hetes? Arról nem beszélve, hogy már jópár mm-snek kéne lennie a manónak 3-5, ő meg azt írta, hogy ekkora petezsák és szikhólyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!