Ez most azért jobban látszik, ugye? Vehetem már biztosra?
Gratula!
Én oroszlán vagyok, férjem is, fiamnak meg az aszcendense az... hát sok sikert! :D (Tudom, sokan nem hisznek benne...)
Boldog babavárást!
Teszteltem ma is, nagyon picit erősödött megint, de még nem az a full erős csík.
Tünet semmi, de a Lányomnál sem volt semmi bajom, csak a végén. Na meg vele cukros is lettem, szóval most már a kezdetetktől figyelnem kell erre. De vele soha nem voltam émelygős, hányós szerencsére.
Hogy állsz ma? Én ma reggel csináltam meg a 3. ugyanolyan tesztemet, nincs több (One Step). Hááát, ez megint hamarabb jött ki, ez már szinte 7-8 másodperc alatt, a tegnapelőtti még fél perc alatt, az 1. meg kb. 5 percnél. Szóval sokkal hamarabb megjelenik, de nekem nem tűnik sokkal erősebbnek, mint a többi, és kb. fele olyan halvány, mint a kontroll. Remélem, ez nem baj. Már nem emlékszem, hogy a lányomnál hogy volt.
Meg tudod, mi a furi? Semmi, de semmi tünetem nincs. Remélem, ez nem jelent rosszat. Ilyenkor már rég (már a nemvárt előtt jelentkezett) a hasam alja fájdogált, cicifeszülés, gyomorsav kínzott. Nálad azóta van valami? Én jövő kedden v. szerdán megyek dokihoz. Még nem tudom, mert még a kislányomra is vigyáznia kell valakinek.
Én ellőttem már az összes tesztemet, nincs több. :(
Nálam a lányomnál full erős csíkok voltak (nála is 3-szor teszteltem és mindegyik bazi erős volt).
Tünetem semmi, de ez vele sem volt, úgyhogy emiatt nem aggódok. Most azon agyalok inkább, hogy lehet nem dokival kezdek hanem egy hüvelyi uh-val egy uh rendelőben. Mivel dokim nincs csak szülésznőm, először azzal kéne beszélnem, kit ajánl. Nálam a kórház a fix meg a szülésznő ahol és akivel szülni akarok. Csak nemigazán jutok el hozzá sem, mert igaz, hogy bölcsis a lányom, de lassan 3 hete itthon vagyok vele hányós-hasmenős vírussal és még mindig nem látom a kiutat belőle. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!