Lányok, nők akik már többet nem szándékoztok teherbe esni? (a többi lent)
Hogy élítek meg a gondolatot,hogy többet nem lesz nagy pocak,orvoshoz járkálás,izgulás?Mindezek után pedig a gyönyörűséges picibaba?
2 gyerkőm van,nem lesz több,császárosak,meg utánna még egy nagy hasi műtétem volt,meg az anyagiak...
Néha viszont úgy megkívánom,hogy bár csak még egyszer terhes lehetnék,hogy átéljem azokat a gyönyörű perceket amikor megpillanthatom a babám!Ti is így vagytok ezzel?
Kedves 5.-dik válaszoló,szinte biztos,hogy lesz még gyerkőcöd ha összejössz újra valakivel!
Bár gondolom most kicsit borúsan látod a dolgokat,de lesz az jobb is,hidd el:)
Amikor meglátok egy pocis csajszit akkor egyáltalán nem írígység fog el,hanem olyan de jó neki érzés!
Most megy a vizsgálatokra,most tudja meg a baba nemét stb:)
Nagyon sokáig nézegettem a korházam honlapját a szüléseim után!Valahogy így nosztalgiáztam:))
Na nekem csak arra kell gondolnom,hogy milyen nehéz volt,mikor betegeskedtek,az átvirrasztott éjszakák,a fájdalmas sírások,de nem tudja megmondani,hogy mi a baj! A kétségbeesést,hogy mi lesz vele,mert lehet műteni kell a fülét. A kruppos rohamok éjszakánként!
Ezek egy pillanat alatt átvillannak,és örülök,hogy mind a kettő tud beszélni,és nem vágyom a picire!
Olvastam itt egy számomra érdekes választ, amiben az volt leírva, hogy sajnos a babákból kisgyerek, majd kamasz lesz.
Kicsit meglepett ez a hozzáállás, hiszen minden kornak megvan a maga szépsége. Én például nagyon szerettem azt az időszakot, amikor oviba mentek, és napról napra egyre több tudást halmoztak fel. A kiskamaszkort is imádtam, mert jó volt nézni, ahogyan önállósodnak, mégis kötődnek hozzánk. De a nagykamasz kornak is vannak szépségei, öröm látni, amikor egy csomó dolgot önerőből meg tud oldani a gyerek.
Szóval nálunk éppen azért született több gyerek, mert a gyerekkor minden időszakának élveztem a szépségeit, és örülök, hogy minél tovább van olyan gyerekem, aki még nem akar kirepülni.
A várondós, babás időszak is gyönyörű, és én is komolyan sajnálom, hogy most élem át utoljára, milyen egy pici baba a családban.
5 gyerekes anyuka.
Én írtam azt a hozzászólást. Elsősorban az anyagi részére és a szülőre háruló egyre nagyobb felelősségre gondoltam. Vagyis saját magamra, aki egyedülállóként egyre nehezebben tudok a mindennapokban helytállni. Pl. munkaidő és óvoda-nyitvatartás valahogy ritkán jön össze, így sokszor napokig alig látom, miközben a bébiszitterre megy a fizetésem fele...
Amíg kisbaba volt és vele lehettem egész nap, az maga volt a menyország. Erre az időszakra gondolok sokszor napközben, amikor lemerülök és szükségem van erőre, hogy bírjam.
Kérdező. Köszönöm, kedves vagy. Jó lenne, ha így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!