Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok 2. csíkot vagy csak...

Láttok 2. csíkot vagy csak beleképzelem?

Figyelt kérdés

Ma kellett volna megjönnie, eddig 28 napra mindig megjött sőt inkább korábban. Vélemény?

[link]

2011. dec. 8. 07:38
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Kérdező! Teszteltél? Én megismételtem, és határozottan látszik, igaz, még halványabb, mint a kontroll. Görbém:

[link]

2011. dec. 9. 08:33
 32/54 A kérdező kommentje:

Persze, hogy teszteltem, még nekem is halványabb, de már jobban látható a tegnapinál. :)

Boldog babavárást nekünk! :)

2011. dec. 9. 08:55
 33/54 anonim ***** válasza:
23%

Kedves kérdező nagy gratuláció és boldog babavárást :)))))

Az egyik válaszadónak írnám: tévedés hogy ha pozinak látszik a teszt az egyenlő azzal hogy baba is van! Nekem bizony a gabriel szellemcsíkos volt... tutira nem volt baba... és más lánynak is előjött ez a száradási csík ennél a tesztnél. Csak az a probléma, hogy ha először találkozol ilyen problémával azt gondolod hogy halvány pozi....

3 hós baba anyukája

2011. dec. 9. 09:02
 34/54 anonim ***** válasza:
63%
kulonbseget kell tudni tenni szaradasi csik es halvany +csik kozt ugyanis nem lesz szaradasi csik a teszten 5 perc utan...annak kell minimum fel ora amirol mind tudjuk hogy mar nem relevans...ezert allitom hogy ha van csik van baba is csak sajnos sokszor hamar elmegy
2011. dec. 9. 13:55
 35/54 anonim ***** válasza:
Jaajj, nekem is ilyen volt, már a 18. hetet kezdjük! :)) Minden szépet és jót nektek! :)
2011. dec. 9. 17:23
 36/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm, neked is. :)
2011. dec. 10. 08:46
 37/54 anonim ***** válasza:

Nem kell neki fél óra, elég volt a gabriel esetében 5 perc is hogy előjöjjön a száradási csík... és nekem ez a teszt mindig ilyen volt, ezért írtam amit írtam, nem vagyok hülye hogy fél óra múlva is a tesztet nézegessem.

3 hónapos baba anyukája

2011. dec. 10. 09:15
 38/54 anonim ***** válasza:
jol van kedves 3 honapos baba anyukaja legyen neked igazad!
2011. dec. 10. 10:50
 39/54 anonim ***** válasza:
3 hóóóóós baba anyukája! 3 éves baba anyukája vok. ugyanilyen halvány vonal volt a kisfiamnál gabriellel,azért meg lehet különböztetni a halvány rózsaszín csíkot a szürke száradásitól.
2011. dec. 10. 21:05
 40/54 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam megkülönböztetni, mivel nem volt ebben tapasztalatom! És itt a kép alapján szinte mindenki azt írta hogy pozi.... csak azt nem akartam hogy a Kérdező ugyan azt átélje mint én akkor!!!!!!

Egyébként ez verseny hogy kinek idősebb a gyereke? :)))))

2011. dec. 13. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!