Láttok 2. csíkot vagy csak beleképzelem?
Ma kellett volna megjönnie, eddig 28 napra mindig megjött sőt inkább korábban. Vélemény?
Kérdező! Teszteltél? Én megismételtem, és határozottan látszik, igaz, még halványabb, mint a kontroll. Görbém:
Persze, hogy teszteltem, még nekem is halványabb, de már jobban látható a tegnapinál. :)
Boldog babavárást nekünk! :)
Kedves kérdező nagy gratuláció és boldog babavárást :)))))
Az egyik válaszadónak írnám: tévedés hogy ha pozinak látszik a teszt az egyenlő azzal hogy baba is van! Nekem bizony a gabriel szellemcsíkos volt... tutira nem volt baba... és más lánynak is előjött ez a száradási csík ennél a tesztnél. Csak az a probléma, hogy ha először találkozol ilyen problémával azt gondolod hogy halvány pozi....
3 hós baba anyukája
Nem kell neki fél óra, elég volt a gabriel esetében 5 perc is hogy előjöjjön a száradási csík... és nekem ez a teszt mindig ilyen volt, ezért írtam amit írtam, nem vagyok hülye hogy fél óra múlva is a tesztet nézegessem.
3 hónapos baba anyukája
Én nem tudtam megkülönböztetni, mivel nem volt ebben tapasztalatom! És itt a kép alapján szinte mindenki azt írta hogy pozi.... csak azt nem akartam hogy a Kérdező ugyan azt átélje mint én akkor!!!!!!
Egyébként ez verseny hogy kinek idősebb a gyereke? :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!