Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok 2. csíkot vagy csak...

Láttok 2. csíkot vagy csak beleképzelem?

Figyelt kérdés

Ma kellett volna megjönnie, eddig 28 napra mindig megjött sőt inkább korábban. Vélemény?

[link]

2011. dec. 8. 07:38
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Na, így már látom. Hát az enyém is hasonló erősségű, pár napon belül kiderül. Addig meg bizakodok. :)
2011. dec. 8. 10:35
 22/54 anonim ***** válasza:
Én sem akarlak elkeseríteni, de jobb ha vársz még pár napot. Ezzel a teszttel én is megszívtam, 3at csináltam anno, és ugyanilyen lett a csík rajta. Mégsem volt semmi. Azaz valami mégis lehetett, mert egy hét késés után valami furcsán, darabosan jött meg. Valószínűleg volt baba, csak nem tapadt meg rendesen. :( Azóta van egy gyönyörű 2 éves kislányom, és egy 13 hetes pocilakóm! Drukkolok hogy minél előbb teljesüljön az álmod!
2011. dec. 8. 11:40
 23/54 anonim ***** válasza:
helyzet?
2011. dec. 8. 11:45
 24/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az egyik álmom már teljesült, itt legózik mögöttem. :) Most a másikat álmodnám lassan. :)
2011. dec. 8. 11:46
 25/54 anonim válasza:
Szerintem ott a 2.csík!Gratulálok!
2011. dec. 8. 12:39
 26/54 anonim ***** válasza:
Halvány csík is csík, ha nincs HCG, nincs mit kimutatni:) Két nap múlva tesztelj újra! Nekem nemvárt előtt egy nappal ugyanilyen volt, utána két nappal bombabiztos, most pedig szunyókál a csík rajzolója:) Boldog babavárást:)
2011. dec. 8. 13:04
 27/54 anonim ***** válasza:
43%
ez biza pozitiv ... nem lesz meg halvany csik sem csak ugy magatol ha nincs HCG a szervezetedben...azok akik azt irjak hogy nekik is ilyen volt de nem volt baba tevednek ... baba volt csak koran elment. a terhessegek 50 %a "elmegy" meg mielott kiderult volna csak mi nok nem tesztelgetunk minden honapban ha kell ha nem ezert nem is tudunk az ilyen spontan vetelesekrol. Ha biztosat akarsz akkor ismeteld meg par nap mulva es az mar tuti lesz...
2011. dec. 8. 13:59
 28/54 A kérdező kommentje:
Mindenesetre tarsolyban még 2 (különböző) teszt csak arra várva, hogy ellőjem őket. :)
2011. dec. 8. 14:52
 29/54 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt 1 nap késés után a gabriel de az utána lévő napokban még 7 különbözőt csináltam és mind pozi lett, mos egy hete késik és utoljára még egy gabrielt ellőttem és az már nagyon erős csikokat mutatott. várj még türelemmel!sztem pozi:)
2011. dec. 8. 23:28
 30/54 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha már az elsőt Gabriellel csináltad, szerintem a következő tesztet is azzal csináld, mert így össze lehet őket hasonlítani, hogy mennyivel erősebb a csík.

2011. dec. 9. 06:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!