21 éves vagyok, és becsúszott a baba. Ebben a helyzetben mi lenne a helyes út?
Hello!
Rendszeresen szedtem a fogamzásgátló tablettát, már több éve, egyszer gyomorrontásom volt, utólag belegondolva valószínűleg nem szívódhatott fel a tabletta, de az orvos szerint nem probléma, ha egy tabletta kimaradás történik.
És aztán pár hét (3) után , nem mikor nem jött meg, elkészítettem 2 tesztet, mindkettő pozitív lett.
Tudni kell, hogy a barátom dolgozik, 24 éves, szüleivel él, s mi még nem éltünk együtt. /másfél éve vagyunk együtt/
De nagyon szeretjük egymást, kölcsönösen úgy véljük, mi vagyunk egymásnak a végleges szerelem.
Anyukám , apukám, eleinte nagyon nagyon ki voltak borulva..megértem..
A barátom szülei nagyon konzervatívak, nekik akkor mondanánk el, amikor döntésre jutottunk.
Tanácstalan vagyok , mit tegyek.
Én: befejeztem a főiskolát, jövőre elkezdenék dolgozni..
Ő: Dolgozik, de folytatná a tanulmányait.
Nem dolgoztam még, hivatalosan nem volt több dolgozott évem 1 nél, csak nyári diákmunkák..
Megtartsam? Ne tarsam?
Annyira össze vagyok zavarodva, és senki nem tud dűlőre jutni a kérdésben.
MI lenne a reális döntés?
Igazából védekeztél, tehát nem a felelőtlenség miatt csúszott be a baba. Ezért gondolom úgy, hogy persze, nyílván nem várt senki babára, ezért borultak ki a szüleid. (Nálam is ez a helyzet lesz, ha baba van a dologban, csak szerintem a párom édesanyja "borulna" ki, pedig mi is odafigyeltünk) Te döntesz. Mérlegelj! 1.Lehetőség: megtartod, de nyilván az életed/életetek teljesen megváltozik.
2.Elveteted: vagy nem lehet az abortusz miatt később babád (mert fenn áll a veszély) vagy utána nehezen fog összejönnie.
Ha én lennék valamelyikőtök szülője, egyáltalán nem vonnálak felelősségre, csak ha nem védekeztél.
Tehát a döntés a tied, csak te dönthetsz ,mert a te életed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!