Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van annyi értelmetlen...

Miért van annyi értelmetlen kérdés teherbeeséssel kapcsolatban? Minden nap olvasok számomra megdöbbentő és abszurd kérdéseket, tényleg ennyi értetlen nő van a földön?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 13:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem hogy ilyen kérdést miért tesznek fel mint a Tiéd!Ha vártál már 4 éve egy babára és ha minden nap a sex alatt csak az járt a fejedben hogy sikerüljön és ha már a meddöségiben vagytok és kiderül hogy baj van és csak lombik jöhet szoba,na látod csak akkor itéld el a kérdezöt!!Nem tudhatod hogy mit érzünk amikor már évek ota szeretne egy pár Babát.Azt kivánom hogy soha ne tudd meg!Nálam is volt olyan nap hogy 3 szor is feltettem egy kérdést csak máshogy,és a hőmmel kapcsolatban is..és volt hogy me
2011. dec. 7. 16:29
 22/28 anonim ***** válasza:
utolso vagyok..nem veszekedésképpen irtam csak ezt azok a nők akiknek hamar vagy 1-2 éven belül összejött a Baba azok ezt NEM érthetik!
2011. dec. 7. 16:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Utolso megint.És még a legrosszabb is megtörténhet hogy meghal a kisbabád,na utánna meg még jobban szeretnéd és nem tudsz ellene tenni semmit..és az a fájdalom a Kisbaba elvesztése után,na az nem mulik el soha!
2011. dec. 7. 16:33
 24/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,látom te nagyon ráérsz kigúnyolni másokat!!
2011. dec. 7. 17:54
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát látszik hogy ráér és hogy neki nincsenek ilyen problémái!Értem én hogy zavarja más tudatlansága a női testről dehát istenem nem mindenkinek lehet maximális iq-ja.Azért van ez az oldal hogy segitsünk egymásnak,mégha néha buta kérdéseket is tesznek fel!ha nem tetszik akkor minek olvasod???
2011. dec. 7. 18:03
 26/28 A kérdező kommentje:

Utolsó,nem gúnyolok kis senkit,de azt hiszem sokan vannak itt akik fáradtságot sem vesznek,hogy utána olvasnak bárminek is csak teszik fel sorban a lehetetlenebb kérdéseiket.

Szerinted pl.abból,hogy kinek milyen folyása vagy hasfájása van ovuláció után honnét lehetne megmondani innen távolból,hogy terhes e?Na,pl az ilyen kérdések szerintem teljesen abszurdak.

Kedves utolsó előtti!Sajnos a családomban is vannak és a baráti körben is,akik 3-4évet vártak a babára.Nagyon sokat beszélgettem velük és mélységesen átérzem a fájdalmukat,de ez nem magyarázat az értelmetlen feltevésekre.Sőt úgy látom az ilyen nők különösen sokat tudnak a teherbe esésről és minden másról,mert utána olvastak róla.Nem hiszem,hogy ezek az emberek ilyeneket kérdeznének.

köszönöm mindenkinek a válaszát.

2011. dec. 7. 18:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem érezheted át mélységesen azoknak a fájdalmát akik 3-4éve várnak babára!Azt csak Ők tudhatják!Ez abból is látszik hogy ilyen hülye bántó kérdést tettél fel.Amugy meg had beszéljék már meg itt egymással szegények hogy mit éreznek menzesz elött és milyen a folyásuk..ha nem tetszik akkor menj máshova,ez az oldal ezért van!Különben meg miket kérdezhetnének a teherbeesés oldalon?Azt hogy milyen az idö???
2011. dec. 7. 18:15
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat,ettől még nem leszünk egy véleményem.Nem kell velem egyet érteni és nyugodtan lehet itt kérdezgetni bármit,de szerintem sokkal egyszerűbb utána olvasni vagy szakembert megkérdezni.Attól pedig,hogy valaki rágörcsöl nem lesz előbb terhes,nekem is kellett várnom a babára,de ezalatt nem ezen járt az agyam 24órában.

Nem kell velem veszekedni azért,mert másként látom a dolgokat,nyugodtan lapozzatok tovább ezen a kérdésen,ha nem tetszik.

2011. dec. 7. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!