Miért van annyi értelmetlen kérdés teherbeeséssel kapcsolatban? Minden nap olvasok számomra megdöbbentő és abszurd kérdéseket, tényleg ennyi értetlen nő van a földön?
egyébként én sem úgy születtem,hogy mindent tudtam,de az interneten sok mindennek utána lehet olvasni.Főleg alapvető dolgoknak!Ezért nem értem,hogy jutnak el ilyen kérdésekig.
Engem mindig megmosolyogtatnak ezek az emberek:)
én ugyan ovuteszteltem és hőmérőztem (reagálva a 4-es válaszra), de soha eszembe sem jutott volna hülyeségeket kérdezni nyákokról, petefészekszuriról meg mindenféléről. Bakker, várja meg, míg kimarad, utána teszteljen.
Csak tudod, sokaknak, akik nagyon vágynak babára, már pusztán az is öröm, ha beszélhetnek róla, ha már most tagjai lehetnek egy olyan topiknak (teherbeesés), amelyhez hamarosan nekik is közük lehet.
Amúgy a googli a barátunk, ott kell nézegetni:)
"Hogyan jön össze olyan embereknek a baba,akik még azt sem tudják hogy mi a peteérés és mikor van!?:)"
Látod, te is tudsz butaságot kérdezni:) Ahhoz, ugyanis, hogy gyereked legyen, nem feltétlenül kell ismerned töviről hegyire a dolgok működését.
16-os vagyok. Azt hiszem félreértettél. Arra akartam kilyukadni, hogy a legtöbb nőnek az alapok ismerete nélkül is sikerül teherbe esni. Abbahagyják a fogamzásgátlást, szexelnek, aztán egyszer csak jön a baba. Erre írtam, hogy te is butaságot kérdeztél, hiszen tudatlanul is remekül teherbe lehet esni.
A téged kiakasztó kérdezőkkel nekem nincs semmi bajom. Minden ember másként fogja fel a sikertelenséget. Van aki szép csöndesen próbálkozik, nem stresszel rá, várja a csodát. Van, aki mindent megtesz a cél érdekében, de nem lihegi túl a kérdést. És van olyan is, aki akár ezen a fórumon keres minimális kapaszkodót. Vagy mert nagyon régen vágyik babára, vagy nagyon türelmetlenek, és kétségbe ejti Őket már néhány hónap sikertelenség is. És az általad kifogásoltak valószínűleg ilyenek, mert még nem művelték ki magukat.
Kerüld el ezeket a kérdéseket, ha zavarnak, mindig akad néhány olyan válaszadó, aki érdemileg tud nekik segíteni, vagy egyszerűen csak egy kicsit melléjük áll.
Aki tudatlanul esik teherbe nem tesz fel ilyen kérdéseket,mert nem is foglalkozik semmivel sem és legtöbbször a vérzés kimaradása után veszi észre,hogy mi van.Akkor pedig a "terhes lehetek" kérdés következik...
Én megértek mindenkit,azokat is akik kapaszkodót keresnek,de ezektől a kérdésektől nem lesz előbb gyerekük.Ja,és nem szoktam semmi bántót írni nekik még mielőtt azt hinnéd,hogy erre utazom.
Egyszerűen ma megállapítottam és kijött belőlem ez a kérdés.Legtöbbször pedig tovább lapozok ezeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!