Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok teljesen elszomorodtam....

Lányok teljesen elszomorodtam. Már sosem fog sikerülni?

Figyelt kérdés
Teljesen elszomorodtam.28 naposak a ciklusaim.Hétfőre nem vártam, sajnos úgy néz ki meg fog jönni!A wc papír már barnásodik.Nem nagyon, csak épp látni, de látni!A hőm is ma 36,8 volt!Csináltam 2 gabriel tesztet, azok halvány poz.nak tűntek, és úgy pár óra elteltével is ott voltak/vannak.Ez votl a 4. hónap, hogy próbálkoztunk.Én azt hittem, hogy nekünk elsőre fog sikerülni!Mivel 2 éve már 3 babát elvesztettünk, (3-as ikrek voltak), arra gondoltam, hogy pé környékén el kellene mennem nődokihoz, hogy mit lát,csak nem tom telefonban ezt hogy mondjam el neki!A párom is már annyira szeretne egy picit!Ebben a hónapban már semmivel sem foglalkoztunk csak nagyon szerettük egymást, és most sem sikerült.Úgy tűnik :(:(:(
2009. máj. 15. 13:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szia!Én halvány lilának látom!:)
2009. máj. 15. 16:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Lányok mégegyszer köszi a válaszokat!Sokat segítettek!Azóta nincs jele barnázgatásnak!"minden ok".Holnap veszek qupidot.Az is jó?A Clearbluet nagyon drágának találom!És megcsinálom!A qupido "mártogatós" vagy lepisilős?Ha lepisilős és én reggel felfogom úgy tartom bele pár másodpárcig az is úgyanúgy jó?Remélem érthető voltam:)
2009. máj. 15. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, a halvány pozitív is pozitív. A Gabriel nekem is halvány volt, míg ugyanaz nap a One Minute és a Clearblue erős pozitív. Én is barnáztam már rögtön az elején és mivel nekem is volt már egy vetélésem én rögtön elmentem dokihoz. Írt fel gyógyszert. Barnázgatás utána is előfordult pár alkalommal, de szerencsére most 19 hetes vagyok és eddig minden oké. Kopp, kopp. Szóval egyáltalán ne keseredj így el, nem kell még feladni! De szerintem ha holnap is pozi teszted lesz te is egyből menj dokihoz. Szorítok!
2009. máj. 15. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnos én vagyok az ellenpélda. Novemberben szinte minden rendhagyó tünetem az esetleges terhességre utaltak, hőemelkedésem is volt a javából. 2x halvány pozitívat teszteltem, s hirtelen erős görcsölés mellett megjött. Ez is rendhagyó volt, hiszen annak előtte nem volt ilyen tapasztalatom. Közv. mens. után is 1x halvány poz. volt. Valószínű, hogy valamiért nem sikerült mégsem... mert a tesztek azt bizonyították, hogy valamilyen szinten hcg termelődött...

Ha igazi terhesség, akkor erős/határozott pozitív csíknak kell már ilyenkor lenni! (norm. esetben)

2009. máj. 15. 17:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy mensi előtt két nappal, már illetve már eltelt két nap mióta csináltam a teszteket, így ha télleg terhes vagyok, annak már határozottabb pozitívnak kell lennie.Ha az lesz és valami rendelleneset találok egyből felhívom a nőgyógyászomat!Köszönöm mindenkinek a biztató válaszát!
2009. máj. 15. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!