Vegulis milyennek kell lennie a folyasnak terhesseg eseteben?
Figyelt kérdés
Meg soha nem volt ennyire vizes folyasom, egyszeruen erzem, ahogy folyik ki belolem (bocsi a gusztustalansagert). Nem zartam ki egy lehetseges terhesseget (bar ugy lenne), nem is teszteltem mivel menstrualtam, viszont anyukam azt meselte, hogy o meg 3 honapig "menstrualt" miutan megfogantam (innen gondolta, h. szo sem lehet babarol) es arra is merek gondolni, hogy talan "orokoltem" a mutterom. Talan tulzok??? Remeny hal meg utoljara :)2011. dec. 6. 17:43
1/6 anonim válasza:
Terhesség esetén nincs meghatározott folyás. Nekem például egyik nap ilyen volt másik nap olyan. Úgyhogy erre ne adj, hogy milyen a folyásod.
2/6 anonim válasza:
Kinek ilyen kinek olyan. Nekem pont olyan volt, mint máskor mensi előtt. De ha megjött, akkor nem valószínű, hogy baba van a dologban.
3/6 anonim válasza:
Érdekes, amit írsz(öröklés),anyukám hasában én már régen ott voltam, és még mindig menstruált, 3 hónapig. Amikor kiderült, hogy én is babás vagyok, ahogyan utólag számolgatok, az első hónapban bizony én is menstruáltam! Kevesebb volt, 5-6helyett 3 napig tartott, és sokkal barnább volt.
4/6 anonim válasza:
Nekem ez a folyás kérdés a legzavaróbb az egész terhesség alatt... Az előző babámmal is így volt, már alig vártam, hogy megszülessen, most is már nagyon várom. Átkozottul kényelmetlen naponta 3x átöltözni, tisztasági betéteket cserélgetni (többszöri tenyésztés után sem mutatkozott kórokozó, és szülés után magától elmúlt. Most a következő babánál meg kezdődött elölről, szóval könnyen lehet nálad is, hogy baba van a dologban, vérzés ellenére is. Drukkolok neked!
5/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen kicsit vizes hatású volt,én is éreztem mikor jött a (sugallat)mindíg azt hittem na megjött és vérzek (pedig tudtam hogy terhes vagyok)..Egyébként tesóm például majdnem végig menstruálta rendesen a terhességét 6hónapos koráig...van ilyen is:-))
6/6 A kérdező kommentje:
Tehat nem diliztem be teljesen :) Ezt azert mondom, mert tenyleg szokatlanul sok ... anyag folyik. Vegulis lehet h mar csak az utolso remenysugarakba probalok kapaszkodni, terhessegnek k.b. 1% eselyt adnek. Aaaaa, ez mar csak az en hulyesegem! Na mindegy. Nehany nap mulva teszteni fogok, mar csak a kivancsisag kedveert, amugy pentek-szombaton kene pe-em legyen.
Csajok, koszi a valaszokat, hasznosak voltak. Babasoknak kellemes varandossagot, tobbieknek nagyon sok szerencset kivanok!
2011. dec. 6. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!