Pár hetes terhes vagyok/voltam, szép erős tesztekkel, ma reggel azonban görcsölt a hasam (nem erősen, hanem menzi szerűen) és egy adag élénkpiros vér távozott belőlem, de utána semmi. Szóval ezek szerint nem jött meg, mert pár percig tartott és elállt, de akkor mi volt???? Vetélés??? És ezek után mikor jön meg??? Csütörtökön tudok csak dokihoz menni, gondoltam addig is hátha kapok valami válasz tőletek, ha voltatok már így!
2011. dec. 6. 10:24
1/9 anonim válasza:
Hívd fel a dokidat sürgősen! Ha elállt valószínűleg semmi baj nincs, de jobb lenne megnyugodni!
(én barnáztam 10. héten, elállt még aznap, de jól megijedtem...)
2011. dec. 6. 10:28
2/9 anonim válasza:
Márpedig ne várj csütörtökig! Még ma próbálj elmenni akár másikhoz is, lehet, hogy kell vmi hormonpótlás, és menthető a terhesség, ezt nem szabad félvállról venni!
2011. dec. 6. 11:01
3/9 anonim válasza:
Tényleg érdemes lenne sürgősen elmenni. A pár hetes terhesség mit jelent? Doki igazolta már uh-gal a terhességet? Nekem 9 hetesen egy este begörcsölt a hasam, összerándultam és csak néhány másodpercig tartott. Semmi vérzés nem volt. Mégis elhalt az embrióm. :( Először is hívd fel telefonon a dokit (vagy az ügyeletet) és mondd el, hogy terhes vagy, mi történt, ő megmondja, hogy ilyenkor mi van. Sajna simán előfordulhat, hogy elvetéltél. Szívből kívánom, hogy ne így legyen...!!!
2011. dec. 6. 13:13
4/9 A kérdező kommentje:
Nem igazolta még UH a terhességet, mert még nem látszott semmi. Kb most lehet 4 hetes. Felhívtam, azt mondta feküdjek és ha többször is ismétlődik, akkor vetélés, de ha nem, akkor csüt. megnéz!
2011. dec. 6. 13:51
5/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok
Akkor most sajna sok mindent tényleg nem tudsz tenni...:S Magnéziumot szedhetsz viszont, az nem árt! Jó a görcsök ellen. Kis menziszerű görcs egyébként normális jelenség, mert a tested kezd átalakulni, a méhet tartó izmok feszülnek. Ha a görcs erőssége nem nagyon fájdalmas, nem kíséri vérzés, akkor nem valószínű, hogy gond van. A vérzés önmagában megint nem jelentene egyértelműen bajt, bár nem is normális, sok nőnél előfordul terhesség elején kisebb vérzés. Én csak amiatt aggódok miattad, hogy görcs és vérzés is jelentkezett egyszerre. De tényleg nem akarok vészjósló lenni és nagyon-nagyon drukkolok, hogy semmi baj ne legyen veled!!!! :) Majd írd meg, hogy mi volt csütörtökön!
2011. dec. 6. 14:12
6/9 A kérdező kommentje:
Nem múlt el a vérzés, csak azt hittem, szóval megjött! Csütörtökön azért elmegyek a dokihoz, hátha ad valami gyógyszert a méhnyálkahártya vastagítására, mert legutóbb mondta, hogy vékony, úgyhogy szerintem azért nem maradt meg szegényke!
De legalább természetes úton, magától kitisztul a szervezetem most, szóval lehet próbálkozni ha elmúlt a mensim! (minden rosszban van valami jó, nem igaz?)
2011. dec. 6. 16:25
7/9 anonim válasza:
Sajnálom...
2011. dec. 6. 16:43
8/9 anonim válasza:
Én is sajnálom.... :( Remélem hamarosan összejön a baba!!!
2011. dec. 7. 08:14
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként alig-alig vérzek, csak ha pisilek és megtörlöm magam, akkor olyan a papír, egyébként "magától" nem folyik! Nem tudom, hogy ez most tényleg mensi, vagy mi! De ha az, akkor ha elmúlt már lehet próbálkozni újra???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!