Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnám a 9 hónapot...

Hogyan tudnám a 9 hónapot nyugodtan eltölteni?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy tegnap tudtam meg, hogy babát várok, egyrészt örülök neki nagyon, másrészt rettegek már most,mert császáros voltam előző babámnál és egyszerűen rémeket látok, hogy mi történhet majd a műtét közben. Tudom, hogy ez furcsa, de egyszerűen félek a gerinc injekciótól, de félek az altatástól is, és attól is, hogy nehogy komplikáció legyen az előző varratok miatt. Császáros kismamák tapasztalat?
2011. dec. 4. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez leginkább döntés kérdése, hogy hogy állsz hozzá agyban.

Én nem vagyok császáros, de csúnya komplikációk voltak az első szülésemnél. Ugyanígy végig retteghettem volna a második terhességet, hogy "jajj, most meg mi lesz". És hogy kijövünk-e élve mindketten.

De én bíztam magunkban, és abban, hogy minden rendben lesz. Szerintem ez fontos. Olyan orvost kell választani, akiben megbízol, hogy a legjobban fog "teljesíteni". Gondolj a babára, hogy milyen szuper lesz még eggyel. LAzíts!

Amúgy biztos, hogy ez is császár lesz? mert nem törvényszerű. (Persze ez attól függ, miért kellett a császár elsőnél.)

Ha végképp nem megy sehogy sem, akkor pedig vegyél igénybe szakszerű segítséget, mert fontos Neked, a babádnak és az egész családodnak, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott kismamijuk legyél!

Gratulálok és sok boldogságot!

2011. dec. 4. 23:07
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!már ez is segített kicsit. biztos elfogadom majd a helyzetet, csak kell egy kis idő, míg megnyugszom:)
2011. dec. 5. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, pedig mi még csak készülünk a második babára. Én arra gondoltam, hogy pl. a barátnőmet is be kellett nyugtatózni műtét közben, mert bepánikolt, és én lehet, hogy előre megbeszélem a dokimmal, hogy egy pici nyugtatót adjanak be, és akkor szépen nyugodtan fogok ott feküdni:-) És ha erre gondolok, akkor már csak az jut eszembe, hogy meglátom a szépséges pici babát!!:-))
2011. dec. 5. 07:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, az biztos, hogy amikor megmutatják a babát műtét közben akkor már szebb lesz a világ!:)
2011. dec. 5. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!