Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol és kit találok olyan női...

Hol és kit találok olyan női nőgyógyászt Budapesten, akinek nyugodtan elmondhatom a panaszaimat és nem csak legyint rá, hanem meghallgat és foglalkozik is vele?

Figyelt kérdés
Nemsokára babát szertnénk, de aggaszt, hogy hónapról-hónapra nehezebben viselem a ciklusom második felét. Voltam már vele két férfi nőgyógyásznál, de csak legyintenek, hogy sok a hormonom. Se vizsgálat, se konkrét magyarázat és közlik, hogy nem kóros. Engem viszont nem nyugtat meg, hogy 1 hétig görcsölök a mesi miatt, utána 1 hét szünet, majd peteérés alhasi görcsök kíséretében és utána 2 hét folyamatos alhasi fájdalmak + állandó feszültség és hangulatváltozások. Szeretnék válaszokat a kérdéseimre és jó lenne valakivel átbeszélni, aki segíteni is szeretne, nem pedig szalagszerűen dobálja ki a nőket a rendelőjéből.
2009. szept. 25. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Én őt tudom ajánlani, bár személyesen nem ismerem, csak innen a netről.

[link]

2009. szept. 25. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Én őt ajánlanám, egyszer voltam nála, nagyon rendes és alapos. Azért csak egyszer, mert magánrendelés, és nekem kicsit húzós volt, de megérte.

[link]

[link]

2009. szept. 25. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi, rosszul olvastam, Te NŐ nődokit keresel... Pedig ő biztos normális lehet, mindegy, a te döntésed! :))

Első voltam.

2009. szept. 25. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a világ legjobb nőgyógyásza Bábinszki Ágota, szakmailag és emberileg is csúcs! (Persze nyilván sokan mások is.) Sok éve hozzá járok, és mind a három gyermekemet nála szültem. A rendelőjébe az 1/320-4268-as számon lehet bejelentkezni. Remélem, nem változott meg azóta a szám. Szerintem vele bármit meg tudsz beszélni.
2009. szept. 25. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A görcsökre van egy nagyon jó természetes termék: Barátfűcserje kapszula. Nekem prolaktin tulműködésem volt. Az interneten találtam rá és később egy nődoki is ajánlotta. 3 hónap alatt a prolaktin szintet normális szintre beállította, és mellékhatásként a görcsök és más mestruális kellemetlenségek is teljesen magszűntek.

Nemrég ajánlotta egy ismerősöm Mészáros Márta dr-nőt, akivel nekem is jó tapasztalataim vannak. Terhesgondozásra járok hozzá, türelmes, megértő középkorú hölgy. A magánrendelése, a Nyugatitól 2 perc, 9000 ft. Keddenként rendel. A köv. számokon lehet hozzá bejelentkezni: 0613024346, vagy 0613110175.

2009. szept. 25. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én Dr.Csatlós Évát ajánlanám,ő az I.sz nőgyógy klinikán dolgozik,de magánrendelése van,ami 5 ezer Ft.krama kft.-re keress rá a neten,itt lehet bejelentkezni hozzá,nagyon klassz,empatikus,kedves nő.Nála szültem 4 hónapja,mindenkinek csak jót mondhatok róla. [link]
2009. szept. 25. 22:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Így egy-egy jó ajánlás mellett bátrabban megy az ember orvoshoz. Szerintem fontos, hogy a nőgyógyász odafigyeljen az emberre, és ne érezzük rosszul magunkat nála. Mégis csak egy kiszolgáltatott helyzet. Köszönöm mégegyszer! :)
2009. szept. 27. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!