Betöltöttem a 12. hetet, most már elmondhatom mindenkinek?
Szerintem nyugodtan elmondhatod! Úgysem lesz semmi baj! Én is elmondtam már ekkor mindenkinek. Legszívesebben az egész világnak kiabáltam volna, hogy terhes vagyok, és milyen boldog! Nagyon Boldog Babavárást Kívánok!
15h km
Nyugodtan :) Gratulálok!
27 hetes kismama
Persze! Mi akkor mondtuk el a szülőknek is, mikor a 12. heti UH-ról kijöttünk. Előtte volt vetélésem 8 hetesen, így mi "biztosra" akartunk menni.
29 hetes km
szia. én holnap leszek 13 hetes. mi még nem mondtuk el mindenkinek. az én szüleimnek (mivel velük lakunk) a teszteléskor mondtuk el. Anyóséknak kb. két hete mikor kórházba kerültünk. de a testvérek még nem tudják, a kollegáim közül is csak vagy hárman, mivel sajna sokat kell járnom dokihoz mert evszélyezetett vagyok. a 12-es UH-n túl vagyok, de tegnap volt egy kis probléma (írtam is ide, bevéreztem), úgyhogy megvárjk még hogy ma mit mond a saját dokim....de szerintem még várni fogok vele két hetet a kollegáknál...de lehet csak ha rákérdeznekmondom el......hesssss, babona, ez az oka! :-)
de nyugodtan elmondhatod! Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!