A hüvelyi ultrahangon biztos észre veszik a terhességet, ugye? Meddig várjak nyugodtan a mensimre?
Az utóbbi két hónapban csak 1-1 napig volt meg a mensim,és inkább barna és nyákos volt mint piros.Ezért elmentem a nőgyógyászhoz aki elküldött h.ultrahangra.Lelet:Norm.uterus.Nyh.7mm.
J.o.ov.31x22mm,b.o.ov.32x24mm.
Mko ov-ban érésben lévő tüsző.
Rákérdeztem ,és azt mondta a vizsgálatot végző hölgy,hogy sem szervi elváltozást,sem terhességet nem lát.A doki felírt egy gyógyszert(orgametril),aminek abbahagyása után néhány nappal vérzésnek kell lennie.De mennyi az a néhány nap,mert én már 4 napja nem szedem és még semmi.Tegnap volt testápoló szerű folyásom,de mintha az is elmúlt volna.A reggeli hőm se megy le 36.9.Amikor az ultrahangot csinálták akkor lettem volna a FOGANTATÁSTÓL számított 7-8 hetes terhes!Ekkorát nem tévedhet az uh-ot végző hölgy,hogy nem veszi észre a terhességet igaz?De akkor mért nem jön meg a menstruációm?Igazából néha nagyon gyengén fáj a hasam,néha melegem van majd fázok.Attól félek,hogy nem vették észre a terhességet és beszedették velem ezt a hormongyógyszert,hogy megjöjjön a mensim.Most mit csináljak,várjak nyugodtan a mensimre,hátha a napokban mégis megjön?A ciklusaim alapján legkésőbb csütörtökön lenne esedékes,de azt hittem a gyógyszertől előbb megjön!
Szia! A kérdésed elég összetett, arra a részére tudok válaszolni, hogy lehetsz-e terhes. Nem. Ha az UHon érésben lévő tüszőt láttak, akkor az kizárja a megtermékenyült petesejt jelenlétét. Egyébként terhesség esetén a havi 1 hetes kimaradásakor látható UHgal a petezsák, megtermékenyüléstől számított 20-22. napon beindul a magzati keringés, tehát pulzál a szív. Hogy ezt ne vegye észre egy orvos, szerintem kizárt.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!