2-3hetes terhességet lehet látni hüvelyi ultrahangon?
Figyelt kérdés
Voltam a dokinál,és nem látott semmit,azt mondja lehet,h méhen kívüli,mert nem lát rá utaló jelet a méhben.Ha jól számolom a babám semmiképp sem lehet 3hetesnél nagyobb,vagyis akkor lehet, hogy nem méhen kívüli csak még korai lulrahangon keresgélni?2010. jún. 7. 19:08
2/22 A kérdező kommentje:
de ezt most onnan számolják hogy mikor volt az utolsó mensim?Mert akkor már 5-6 hetes..
dehát nyilván nem akkor fogant meg
2010. jún. 7. 19:13
3/22 anonim válasza:
Még nem lehet látni. Egy két három hetes terhesség azt jelenti, hogy még be sem ágyazódott, úgyhogy az uh-n is esetleg olyat lehet látni, ami ráutalhat, de általában azt sem.
4/22 anonim válasza:
Ja, ha már 5-6 hét telt el menses óta, akkor már látnia kellene, vagy egy petezsákot, vagy legalább megvastagodott nyálkahártyát, amiben van felritkulás.
5/22 A kérdező kommentje:
5-6 hetest úgy számoltam,hogy ápr.20-án jött meg utoljára
2010. jún. 7. 19:28
6/22 A kérdező kommentje:
de a ciklusaim 38-45 naposak
2010. jún. 7. 19:31
7/22 anonim válasza:
Utolsó menstruációtól számítják a terhesség korát, az uh gépek is erre vannak kalibrálva. Ha április 20-án volt meg utoljára, akkor már bőven kellene látnia a dokinak.
8/22 anonim válasza:
Biztos hogy latszodik mar, nekem apr 15en volt meg utoljara es jun. 2an voltam uh-n. Szep szabalyos 7mm-es petezsak latszodott. Nekem is 38 napos ciklusaim voltak.
9/22 anonim válasza:
5-6 hetest lát már az uh. Márc 3-án jött meg utoljára, ápr 7-én látta az orvos a petezsákot! Utolsó menstruációtól számolják a terhességi kort, hiába nem akkor fogan, de az egy fix időpont. Így valójában csak elméletben 40 hét a terhesség, a fogamzástól kb 38 hét valójában, de ez a ciklus hosszától függ.
10/22 anonim válasza:
Én múlt héten voltam dokinál 4 + teszt után.Azt mondta,hogy kb 3-4 hetes a terhesség és már látta is hüvely uh-on.Még nekem is megmutatta az a kis "pöttyöt".
Nekem 04.25-én volt az utolsó menzim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!