Ovulációt mikorra várhatok szerintetek?
Nekem amikor 35 napos ciklusom volt egy időben, mindig akkor volt ovu, ha a mensi előtti 14.napot vettem.
Tehát a te esetedben én így számolnék
nov.24 mensi első napja (tehát kb dec 24 a köv mensi, ha 30 nap) így az ovut én dec 10-re tenném
szia nekem is 30 naposak a ciklusaim, eddig 2-szer használtam ovutesztet egyik hónapban a 17. másikban pedig a 18.nap volt az ovulációm
szerintem kb. a 13.naptól kezdj el tesztelni
EZt így kiszámolni nem lehet. Vagy megfigyeled magad valamilyen módon, vagy bízol a szerencsében/ösztönben.
A peteérés és a menstruáció közötti idő nagyjából állandó, de az is olyan 12-16 nap között mozog, és ugyanannál a nőnél sem mindig egyforma. Tehát ennyit lehet "kiszámolni", de ezzel simán mellé lőhet az ember...
Ha szeretnéd követni a ciklusodat, akkor hőmérőzés/nyákmegfigyelés, vagy ovulációs teszt.
Második kedves válaszolonak:
köszönöm a könyv ajánlást!Tisztában vagyok vele miket lehet még "használni" mert a neten részletesen le van írva.De nem ez volt a kérdésem!Volt már sikeres terhességem, elsőre sikerült és nem tanulmányoztam semmit!(4 éves kislány)
Most viszont kell!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!