Én valamit nagyon nem jól tudok? Elmagyaráznátok?
Van már egy kislányunk, ksitesót akarunk,nem vagyunk rágörcsölve, majd jön,ha szeretne.
Kíváncsiságból megnéztem az ovuláció kalkulátort, (a lányunk előtt nem nézegettem).
És arra lennék kíváncsi,hogy is számuljuk a ciklus hosszát??
Hát ez most halál ciki,de nekünk anno úgy tanították utolsó menis napjától az elsőig, így nekem csodálatosan megvan a 28. Erre nézem az ovu kalkulátort, ahol mensi első napjától várható mensi első napjáig kell számilni, na így már 32-33 nap.
Szia!
Mensi első napjától a következő első napjáig tart a ciklus. De nincs semmi gond a 32-33 nappal. :-) Nem vagyunk gépek, és nem mindenki az átlagos ciklushosszal rendelkezik.
Gond csak akkor van, ha rendszertelen, vagy 22 napnál rövidebb, 36 napnál hosszabb.
De neked teljesen rendben van. :-)
Az ovuláció általában a mensi előtt volt kb 14 nappal, tehát neked kb a 18 napon lehet. De ez sem szentírás. :-)
Köszi.
Hát akkor én ezt nagyon nem jól tudtam, azért is néztem meg, mert ma már éreztem,hogy szurkál kicsit a hasam, szülés óta ált. érzem(és gondolom a peteérés). De von 22-én volt az utolsó mensi első napja, tehát akkor lehet nekem nem is félidőben van peteérésem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!