Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmagyaráznátok mi van velem?

Elmagyaráznátok mi van velem?

Figyelt kérdés
én már nem értek semmit.október 7-10-ig mensim volt,azóta semmi.Dec.elején doki azt mondta várjak mig megjön,azóta sem jött,alhas fájdalom van néha és nagyon érzem ha megyek.Pár napja krémes folyásom van,ma nagyon fájnak a melleim és a méhszájam nagyon fent van jún-ban hagytam abba a gyógyszert,minden hónapban megjött eddig.Tesztjeim negativak.
2010. dec. 16. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet hogy cisztád van. De én helyedben mindenképp elmennék dokihoz újra mielőbb! Negatív tesztek ellenére is lehetsz még akár terhes is...De az is lehet, hogy cisztád van! Menj orvoshoz újra, hátha már lát valamit!!

26/N

2010. dec. 16. 10:17
 2/2 Manoka1924 válasza:
szerintem nem kell rögtön a legrosszabra gondolni lehet ez egy felfázástol is ne ilyedj meg menj el inkább orvoshoz
2010. dec. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!