1-jén kellett volna megjönnie 3 napot késik.. de elég összevissza szokott megjönni.. kb egy hete a barátom védekezés nélkül betette pár percre..soha nem várunk addig, amíg a közelébe ér a dolognak és az utolsó pillanatban veszi ki csak beteszi, h érezzük egymást (tudom, h ezt nem szabad stb. de nem lett volna ebből baj..HA nem mondtam volna neki,h tartsa benn egy fél percig mert, orgazmusom lesz.. soha életemben nem volt még rendes hüvelyi orgazmusom most végre lett, csak azért kértem, h tartsa benn) de most annyira aggódóm, h valami baj lett a saját önzőségemből :( és feszül a mellem, és közben fájdogál a hasam.. de csak nem jön meg és már totál ideges vagyok :(((( mennyi lehet az esélye, h terhes vagyok? :( kérlek, ne írjatok olyat,h nem kellett volna így stb. stb.. így is olyan rosszul érzem magam :( életemben most először élveztem el.. és ilyenen kell aggódnom :((((( várjak még párnapot, lehet h megjön? vagy vegyek tesztet mondjuk 1 hét múlva ha még mindig semmi?
2011. dec. 4. 13:41
1/10 anonim válasza:
Szia.
Ha terhes is vagy ilyen korán még semmi tüneted nincs.
Vegyél egy tesztet elvileg már kimutatja ha terhes vagy, szerintem csak a stressz okozza ésha meglátod a negatív tesztet megfog jönni .Ha mégsem várj tesztelj újra és menj orvoshoz.
2011. dec. 4. 13:44
2/10 anonim válasza:
Bocs, de egy egészséges, hüvelyi orgazmusnál kevés dolog tudja jobban előidézni, hogy bekövetkezzen a terhesség. De komolyan!
Az öregek még úgy hitték, addig nem is lesz terhes az asszony, amíg nem élvez el.
Tesztet kell venni, az igaz, de már simán okozhat ilyen tüneteket a beágyazódás, ha mégis terhes lettél.
Védekezni kell, és akkor élvezni is tudsz, meg aggódni se kell ilyeneken!
Megnyugtatásként: az sincs kizárva, hogy maga az élmény borított egyet a hormonháztartásodon, és ezért késik egy kicsit.
2011. dec. 4. 13:49
3/10 A kérdező kommentje:
a mellfeszülés és a hasfájás a mensi előtti tüneteim (: de nem jön meg mert valszeg túl stresszelem.. :( mindig felelősségteljesen vagyok együtt a párommal :( és most olyan lelkiismeretfurdalásom van :((( és annyira aggódóm :(
mert nem tűri a szervezetem meg a fogamzásgátlót.. 3 félét szedtem mér egyik sem volt jó :( a gumi meg már 2 x kiszakadt... nagyon félek azt használni.. ezért, h érezzük egymást a barátom pár másodpercre beteszi védekezés nélkül.. utána még izgatom és akkor húz gumit, mert félünk, h ha sokáig vagyunk együtt kiszakad.. (a párom sokáig bírja)
2011. dec. 4. 13:51
4/10 A kérdező kommentje:
és az aktus után, így is, h nem élvezett belém stb. forró vízzel ki mostam a hüvelyem mert olyan rossz érzésem volt :(
2011. dec. 4. 13:54
5/10 anonim válasza:
Amugy hány éves vagy?
2011. dec. 4. 14:03
6/10 A kérdező kommentje:
20
2011. dec. 4. 14:12
7/10 anonim válasza:
Előfordulhat, de szerintem csak a stressz. Én sem bírom a foggátlót, nem próbáltad még a Pharmatex 72 gr krémet? Aktus előtt fel nyomod és én 5 évig azzal védekeztem. Persze az sem 100%, de ha arra kell csak, hogy kicsit érezzed és utána gumit húz, akkor az előváladék spermáit biztos elöli. Én nem használtam mellé kiegészítést.
2011. dec. 4. 17:44
8/10 A kérdező kommentje:
hühhaaa (: köszönöm az infót (: ez ilyen sperma ölő krém? vény nélkül gondolom akkor lehet kapni (: mennyibe kerül kb?
2011. dec. 4. 18:37
9/10 anonim válasza:
Viszont arra figyelj, hogy csak kiegészítésként jó, hiába írják az ellenkezőjét! Legendák vannak a "pharmatex-babákról".
2011. dec. 5. 06:26
10/10 anonim válasza:
2000 Ft 1 tubus, nekem 5 évig kiegészítés nélkül jó volt, de valóban van aki teherbe esik. Én azt gondolom, hogy nem biztos, hogy ezek az emberek 100 %-ig betartják a szabályokat, ugyanis előtte utána kimondottan szappant nem szabad használni, mert hatástalanítja a krémet. Én intim lemosót használtam és azt is csak külsőleg, legalább 1 óráig belső mosást szigorúan tilos. De neked lehet, hogy kiegészítésként tökéletes lenne. Főképp ha emellett még megszakítással és vagy óvszerrel fejezitek be. Nekem amúgy a nődoki azt mondta, ha a leírásban foglaltakat betartom, akkor a foggátlóéval megegyezik a hatása.Nekem így is volt. De ez szerintem függ az egyén érzékenységétől is. Van egy barátnőm, aki akár akar, akár nem, teljesen mindegy mivel védekezik terhes lesz, neki foggátló tbl mellett, óvszer mellett, spirál mellett, peteérés kerülés+óvszer mellett is teherbe esett, így van 4 gyermeke és volt 1 abortusza is. Ő ilyen. De azért alapból nem ez a jellemző.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!