Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha sikerült az Inszeminácio...

Ha sikerült az Inszeminácio akkor éreztetek valamit? A párotoknak milyen eredménye volt?

Figyelt kérdés
Hányadik ciklusnapig használtátok az utrogestan hüvelykupot ha nem sikerült az inszem?Nekem egy hete volt a második inszemem,a páromnak 5 millio mozgo spermája van.Ezután már lombik lesz.Köszi
2011. dec. 4. 08:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nekem csak napi kétszer kell, és így csak 1 dobozzal, szóval mire kiderül, hogy nincs babuci, már az utolsó szemeknél járok...

Pedig milyen jó lenne a karácsonyfa alá pozi tesztet tenni... :) :)

2011. dec. 7. 15:29
 12/26 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megkérdezni hogy mi lett a vérezgetéssel?Hétfön volt az inszem ugye?Lombikra mikor mentek?Veled nincs semmi probléma?Bocsi a sok kérdésért de jo olyannal beszélgetni aki sajnos hasonlo cipöben jár.Szerintem nekem csak álom marad a karácsonyi pozi teszt de remélem tévedek:)hétfön kellene nem megjönnie,vasárnap reggel már teszteljek?vagy korai?
2011. dec. 7. 16:20
 13/26 anonim ***** válasza:

A vérzés elmúlt szerencsére, csak azért volt ijesztő, mert nem élénkpiros, hanem barnás volt, ezért gondolom nem azért véreztem, mert megsérült valami kis hajszálér... :( De elmúlt kedd délelőtt, szóval remélem semmi nagyobb baj nem lesz. Igen, hétfőn volt az inszem, és én sem nagyon hiszem, hogy ez most sikerült... :( :( Lombikra szerintem február körül megyünk, mert januárban még államvizsgázom, és nem hiszem, hogy a kettő együtt menne... :) :)

Egyáltalán nem baj, hogy kérdezgetsz, én is ugyanígy érzek, jó valakivel beszélni, aki hasonló dolgokon megy át. Én vasárnap már mindenképpen tesztelnék, akkor már szerintem kimutatja, ha van baba... :) :) Remélem vasárnap jó hírekkel szolgálsz! :)

Érzel valamit egyébként, amit múltkor nem? Vagy nincs különbség?

2011. dec. 8. 07:34
 14/26 A kérdező kommentje:
Akkor tesztelek vasárnap reggel.Csak a melleim lettek nagyobbak de ez sokszor van.Most sietek de majd még irok,meg te is:)
2011. dec. 8. 09:39
 15/26 anonim ***** válasza:
Szia!! Na teszteltél??? Írd meg mindenképpen! :) :)
2011. dec. 11. 11:53
 16/26 A kérdező kommentje:
Holnapra nem várom,ma reggel teszteltem negativat:((ez már biztos????Veled mi van?
2011. dec. 11. 12:57
 17/26 anonim ***** válasza:
Azért ne add fel! Talán csak nem elegendő még a hcg... :) :) Nálam még semmi különös, nem is érzek semmit, de hát még van 1 hét... :)
2011. dec. 11. 14:13
 18/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Csináltál azóta tesztet?

2011. dec. 13. 08:18
 19/26 A kérdező kommentje:

Szia!

negativak a tesztek:(((veled mi van?

2011. dec. 14. 07:10
 20/26 A kérdező kommentje:
ma vagyok a 30-ik ciklusnapon,mikor hagyjam abba az utrot?
2011. dec. 14. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!