Pco-val sikerült valakinek az inszemináció?
Nekem nem. Volt 4 sikertelen inszeminációm, ez az elsö hónap az utolsó inszem után és spontán terhes lettem. Nagyon halkan hozzáteszem, hogy ketten vannak:)
Nem értette sem az endokrinológusom, sem a nödokim, miért nem sikerül. Valószínüleg azért nem sikerült, mert nem tartottam be a diétát. Elkezdtem többet mozogni és abszolút betartottam a diétát. És tartom is, hogy késöbb se legyen baj belöle.
Köszönöm!
150grammos szénhidrátdiéta, merckformin XR 1000mgosat szedek, este 2 szemet.
A PCO hátterében inzulinrezisztencia áll, ezt kell kordában tartani, ezért kell a szénhidrát diéta. Ha nem diétázunk, akkor egyenes út vezet a cukorbetegséghez.
Biztos vagyok benne, hogy nekem azért nem sikerült, mert nem tartottam a diétát. A magas inzulinszint és cukorszint gátolja a teherbeesést, vagy komplikációkat okoz a terhesség során.
Első! Meckroformin xr.750 napi eggyet én is szedek már több mint 2 hónapja. Tudnál nekem példát írni erre a diétára? Vagy egy weboldalt?
köszike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!