Félek orvoshoz fordulni, bátorítanátok egy kicsit?
Majdnem fél éve, hogy próbálkozunk és nem sikerül a baba, de nem is ez a legnagyobb gond, hanem, hogy nem állt be a ciklusom, barnázok, egy ciklusom akár 50 napos is lehet, az ovutesztek nem mutatnak peteérést. Orvoshoz kéne mennem, de nagyon félek ezektől a nődokiktól. Tutti a súlyommal jön majd, meg, hogy mit akarok én fél év után. A babagyártás szemszögéből is nagyon kedvezőtlen ez a helyzet (rendszertelen menzesz), meg nekem is mert soha nem tudom, hogy mikorra várjam, ha meg is jön, alig jön meg stb...
Nektek mik a tapasztalatotok hasonló esetleg? Normálisak a nődokik ilyenkor? Pécsi vagyok, eddig 2 nődokinál voltam életemben mind a kettő tök bunkó volt.
Én Dr.Török Attilát szívből ajánlom.
A tapolcai káli meddőségi szakorvosa,de rendel pécsen is.
Ha felhívod a tapolcai intézetet,akkor ott biztosan megmondják mikor és hol rendel pécsen.
vagy írj az Infertility.hu -ra.Azokat a kérdéseket ő válaszolja meg privát mailben.Ad biztosan elérhetőséget.
Nekünk is azt mondták mindenhol,hogy mit akarunk,33 éves vagyok,van még időnk.Csakhogy 3 éve vártuk a csodát...
Török tanárúrnak hála most az én 23 hetes kislányom itt ficánkol a pocimban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!