Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vagyok biztos benne, hogy...

Nem vagyok biztos benne, hogy időben sikerült-e kihúzni a péniszemet és szokott rosszul lenni mostanság. Mit tegyek? Teherbe esett?

Figyelt kérdés
Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy jelenlegi barátnömmel kétszer szexeltünk(márc eleje+közepe) és nem vagyok benne biztos hogy idöben sikerült-e kihuzni a péniszemet és szokott rosszul lenni mostanság, majdnem elájult(? ! ) elég fiatalak vagyunk még emelett ö szokott is inni rendszeresen+cigaretta. Nem merem megkérdezni töle, nem akarom elrontani az életét, de ez se jo megoldás. :(
2008. márc. 24. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elég felelőtlenek vagytok, meg kell hagyni! Azzal nem rontos el az életét, ha rákérdezel, hogy terhes-e esetleg. Azzal rontottátok el, ha tényleg terhes. Nem hallottatok még az óvszerről? Ideje lenne utánanézni. A barátnődnek meg dokihoz kellene mennie...
2008. márc. 24. 22:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, nem bírálni akarlak, de fiatalon felelőtlen szex, ivás, dohányzás... Szerintetek ez hova vezet? Nem is beszélve arról, hogy most esetleg a barátnőd megrántja a vállát, hogy na és, legfeljebb abortusz. De már akkor is ott van esetleg benne eg új kis élet, belőle és belőled! És sajnos sok olyan van, aki ha tehetné, visszaforgatná az idő kerekét, mert abortusz után sose esett többé teherbe, bármennyire akart. Ez nem játék.

De ha most nem is terhes - reméljük, hogy nem - akkor is tönkreteszi a saját életét itallal, cigivel! Szerintem mihamarabb vidd el orvoshoz, legalább tisztán lássatok, utána, kívánom, hogy képesek legyetek felelősebben gondolkodni.

2008. márc. 25. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!