Félek tesztelni. Már 1,5 hete késik, egy éve várunk a babára. Szedjem össze a bátorságom?
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkolást. Hazafelé menet vettem 2 Gabriel tesztet. Ahogy hazaértem, megcsináltam az egyiket, negatív lett! :-(
Reggel megpróbálkozom a másikkal is, de elszállt minden reményem. Ennyi idő után már délután is ki kellett volna mutatnia, ha pozitív.
Nagyon rendesek vagytok, írtó sokat jelentett a sok bíztató szó, a sok kedves hozzászólás. Igyekszem nem csüggedni, bár gőzöm sincs, hogy miért nem jött meg, ha nem vagyok terhes.
Ha pozitív lesz reggel, mindenképpen jelentkezem. Ha negatív, akkor inkább előre nézek.
Szép estét mindenkinek és még egyszer hálás köszönet Nektek!
Szia!
Megcsináltad ma reggel is a tesztet?Drukkolok nagyon!!!!!!!!!
azért mert negatív nem jelent semmit de inkább tegyél le róla és legyen kellemes csalódás mint sem fordítva
ha ezután sem jön meg érdemes még tesztelni vagy dokihoz menni lehet h a teszt még nagyon sokára mutatna valamit
tudod mégis azt mondom a remény hal meg utoljára én már 4 éve ezt mondogatom
Letti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!