Félek tesztelni. Már 1,5 hete késik, egy éve várunk a babára. Szedjem össze a bátorságom?
Figyelt kérdés
Jó lenne egy kis bíztatás, ugyanis a pém utáni 14. napon a teszt negatív volt. Azóta eltelt egy hét és nem vettem újabb tesztet. Amit érzek: a mellem nagyobb lett és keményebb, ezt még a férjem is megjegyezte... Folyásom alig van, ami a bugyimon látszik, fehér színű. Legutóbbi mensim ápr.5-én volt. Mit gondoltok, csalódni fogok, ha tesztelek? Próba-szerencse?2009. máj. 13. 15:55
12/24 anonim válasza:
Már alig várom, hogy hazaérj! DRUKKKKKKKKKKKK!!
13/24 anonim válasza:
Ez nagyon + gyanús! :) Jujj! De izgulok! Nagyon várom, hogy mi lett az eredmény!:)
14/24 anonim válasza:
Én is tűkön ülök. Ha eddig még nem teszteltél, de már napok óta késik, akkor szerintem már most csináld meg azt a tesztet, amint hazajössz! Nagyon szúrkolok neked!
16/24 anonim válasza:
Szia!
Megy a drukk de aztán írd meg mi lett!!!!! :-)
17/24 anonim válasza:
Tesztelj csak nyugodtan.Nekem egy hónapra nem mutatott semmit a teszt,utána levőben megállapították,hogy 8 hetes terhes vagyok.Szúrkolunk.
18/24 anonim válasza:
Na van eredmény?remélem poz+++++++++++++++:D:D
19/24 anonim válasza:
Hajrá!!! Aztán írd meg! Nagyon drukkolok!!!:-)
20/24 anonim válasza:
szia
én azt mondom neked minél tovább vársz annál rosszabb lesz ha csalódnod kell mert minél több nap telik el annál jobban reménykedsz és annál jobban beleéled magad ezt tapasztalatból mondom ne várj tesztelj és lesz ami lesz alapon meglátod ha kiderül az eredmény mindjárt másképp látod a világot
remélem poz.lesz
pusszi Letti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!