Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyre nehezebben tolerálom....

Egyre nehezebben tolerálom. Művi vetélés után miért állok helyre ilyen nehezen?

Figyelt kérdés

Rendben megjött a mens., viszont lett cisztám, ami elmúlt szerencsére, viszont állandóan barnás folyásom van(!). Az azóta elmúlt 2 hónap alatt ha 1-1 hétig nem volt ilyen jellegű panaszom.

Uh és nőgyógy viszg. szerint rendben volnék.

Hormonális probléma okozhat ilyen tünetet?

Babát szeretnénk, de ezek szerint ez most nem ajánlott...

2009. máj. 13. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet hormonális probléma is.De előfordul,hogy a lelki fájdalmaid mutatkoznak meg ezekben a tünetekben.Magamból kiindulva tudok csak neked tanácsot adni.Nekem is nem rég volt egy vetélésem 11 hetes volt a Picur.Művi befejezéssel.

Azt hiszem,hogy lelkileg jobban megvisel minket ez az egész és valahol ki is ütközik.Ezért kell minél előbb lábra állni, és előre nézni.Hisz testi elváltozást nálad sem talált az orvos.Lelki okai lehetnek.

Légy erős, és arra gondolj, hogy küldi majd hozzátok a kistestvérét.

Kitartás!-és sok sikert kivánok!

2009. máj. 13. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt sajna missed ab műtétem, mert elhalt a terhesség ... nehezen jöttem helyre én is (elég sokáig vérezgettem és a mensi után sokáig barnázgattam) ... ez ment 2-3 hónapig. A hasam alja is gyakran volt fura, úgy értem, mint amikor tágult a méh...olyan bizsergős. Ez az egy még most is megvan, pedig január elején volt a műtét!! A hormonok csinálhatják! A dokim szerint (aki megvizsgált kézzel is, UH-val is) ez nem gond, mindenkinek máshogy reagál a szervezete! Nem lát semmilyen eltérést és zöld utat adott a babához, az majd helyrehoz :-) Bár azóta hála az égnek az utolsó ciklusomnál minden rendben zajlott ... már újra próbálkozunk! Én gyógyteákat iszom és gyakran gondolok arra, milyen jó lenne újra babát várni ... eszembe jut a boldogság és ez ad erőt és szerintem segített is, hogy egészségügyileg helyre jöjjek!!! Igyál mindennap 1-2 csésze palástfűteát az egész ciklus alatt, az kifejezetten a női bajokra van és erősíti a méhet, rendbe szedi a női szerveket!!! Jó egészséget és egy egészséges kisbabát kívánok!!! :-)

2009. máj. 13. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egydul ezzel a gondal. Nekem decemberben volt egy 8 hetes vetelesem es a testem most allt vissza normalis allapotba. Eddig volt koztes verzesem, barnazgatas, 17 napos ciklus es egy 42 napos ciklus. Vizsgalatokon minden rendben, semmit sem talaltak. Januartol kaptunk szabad utat es azota nem estem teherbe. A doki azt mondta, hogy sajnos van ilyen, nem mindenkinek all keszen a teste egy honap mulva a veteles utan es mindez annak a jele. Most en is rendben jottem es eloszor erzem ugy, hogy tenleg normalis volt a ciklusom, normalis verzessel ahogy emlekeztem ra. Nekem nem mondtak, hogy barmi gondom lenne hormonalisan de ez is mindenkinel valtozo lehet. Kitartast kivanok neked, ne szomorkodj csak adj idot a testednek. Mindenkit mashogy visel meg fizikalisan is a dolog nem csak lelkileg. :(
2009. máj. 13. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 2. vagyok ... az lemaradt, hogy egy teljes körű laborvizsgálatot is csináltattam, ahol minden eredményem jó lett. A doki javasolta is a próbálkozást, mondván, hogy babavállalásra nagyon is alkalmas most a szervezetem az eredmények láttán!!! Próbálj meg nem nagy jelentőséget tulajdonítani a barna folyásnak ... mondom, nekem is volt, de igyekeztem minden mással foglalkozni, most meg várom, h újra legyen pocaklakóm ;-) Vigyázz Magadra!
2009. máj. 13. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amig nem rendezed a lelkeddel a veszteséget,sajnos nagyon nehezen fogsz helyrejönni.Nekem már lassan fél éve történt a dolog,az első 3 hóban mindig sirtam.Most más dolgokkal kezdtem el foglalkozni,de sose felejtek!

Nálam is igy volt,mint nálad,a dokim azt mondta,hogy változtatnom kell,különben a testem sinyli meg.Még azóta se lettem terhes.Most bizakodom!Jó egészséget!

2009. máj. 13. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
2009. máj. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!