Ki nem várja December elejére a mensit?
Látszik, hogy a büdös életben nem volt meddőségi problémád. Képzeld, nekem volt. És ENNEK TUDATÁBAN mondom, hogy ne görcsöljenek rajta előtte 1-2 héttel. Komolyan, nem hiszem el, hogy egy anya ennyire nem tudja felfogni mások problémáját.
De igazad van. Nem kéne én azzal foglalkozzak, hogy másoknak próbáljak segíteni, inkább örüljek a babámnak, és magasról tegyek rá, hogy pont attól próbáljak másokat megóvni ami velem volt.
7:14: erről beszélek. Nem azt mondom, hogy látod, igazam volt, hanem azt, hogy vegyétek kicsit lazábban a dolgokat. Nekem nem egy év volt mire összejött a baba. Na ha mást nem, de türelmet ne féljetek, tanítottak nekem a meddőség évei.
És amikor már nem lestem sem ovut, sem menzit, akkor egyből összejött.
De nem baj, higgyetek annak, aki egyből felkarol, és hiteget, szerintem az tesz rosszabbat, nem az, aki visszahúz kicsit a földre...
Nem értem miért kell egymást szapulni, tényleg mindenki abban reménykedik és azon agyal amin szeretne és senkinek nincsen joga ítélkezni. Én nagyon sajnálom, hogy van akinek több mint egy évig nem jön össze és megértem azt is, hogy óvatosságra int. A szorongás és a stressz ártalmas, ez tény.
Ugyanakkor hiszek abban, hogy a pozitív gondolkodásnak teremtő ereje van! Én nagyon nem várom dec 5-6.ra. izgulok? igen. de nem félek. ha nem akar, akkor még nem jön, ha akar akkor jön. Ettől még figyelhetek a testemre, gondolhatok a pocakomra úgy, hogy már nem vagyok egyedül. Mert ezt szeretném. És ha megjön? vagy negatívat tesztelek? Megyek tovább. Mert hiszek benne, hogy lesz babánk.
Szóval ne ítélkezzünk és mindenki azt tegye ami neki a legjobb.
de, naponta többször is gondoltam a babára, nem véletlen nem lett kivárva az az elmaradt menstruáció.. majdnem leestem a kád széléről amikor megláttam a 2. kis halvány csíkot.. :) de én már az együttlét után 3 nappal éreztem, hogy van valami. próbáltam nem túlzásba vinni magam elemzését, de ismerem azért a testem, és teljesen fel voltam pörögve, hogy mitől fáj 10 nappal menstruáció előtt a mellem, hova tűnt a folyás, stb stb. szerintem ez nem baj, a rágörcsölés az már igen, de a "sokat gondolok a témára" igenis belefér, mert örülni kell a felismert jeleknek, és bízni kell a sikerben. ezenkívül elkezdtem magamra vigyázni,hogy meg ne fázzak, egyek rendesen (folsav bevitel, stb stb).. és most örülök, hogy így alakult. :) nekem elsőre jött össze, pedig minden este azért valljuk be néztem a mellem, hogy na ez már megint nagyobb. na ez itt fáj.. na mi az istenért fáj megint.. stb stb.. :) parancsszóra nem lehet leállni a "babán gondolkodásról".. egyénileg eldől, hogy ki mikor tudja ezt másképp átélni. ha megcsinálod, hogy nem gondolsz rá egy hónapig és épp összejön, az sem biztos, hogy azért van, bár tény, hogy segít. de ide el kell tudni jutni.. de nem attól, hogy valaki a reménykedés közben beszól...
Nagyon drukkolok mindenkinek továbbrais!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!