Akik december végére, január elejére vagytok kiírva; hogy tervezitek az ünnepeket?
Én jan. 6-ra vagyok kiírva, de ugye benne van a pakliban, hogy jöhet hamarabb is. Szóval lehet belőle karácsony, szilveszter is. Egy kicsit félek, mert ugye ünnepekkor csak ügyeletes doki van (van ugyan fogadott orvosom, de ki tudja oda ér- e időben).
És ott a 2,5 éves lányom, akinek ez lenne az első olyan Karácsonya, amikor már érti is, hogy miről van szó és lehet, hogy pont elrontjuk szegénykémnek az ünnepét.
Remélem jól fogom magam érezni és tudunk majd rendesen ünnepelni. A nagy főzést- sütést biztos kihagyom.

Én dec 20.ra! Szóval nagyon izgi lesz.... Én is szeretném itthon tölteni a karácsonyt, ha lehet már hármasban. Nekem is van fogadott orvosom és én is attól félek, hogy nem ér be időben.
Bár szerintem azért annál szebb karácsony nincs, amikor egy baba érkezik a családba. Gondoljatok inkább ti is erre. Szerintem a kislányod is jobban örül majd a kistesónak, mint a karácsonyi hűhónak. :)
Jó babavárást nektek is!

Én dec. 24-re vagyok kiírva, és a karácsonyt már itthon szeretném tölteni a "nagy" fiammal,és a picivel együtt.
Van fogadott dokim, és szabira sem megy decemberben, szerencsére :)

Sziasztok!
Az egyik válaszolóhoz hasonlóan, én is azért szeretném még itthon tölteni az ünnepeket (nekem inkább csak a Karácsony számít), mert hosszú évek óta a munkám miatt nem volt szabad ünnepnapom (se Húsvét, se hosszúhétvége....) Most jó lenne :) Nyugi, pihenés, család, remélem "fehérbe öltözve", gyertyafényben, bejglivel....de várom már!!!!!!!
De dec. 27-től felőlem bármikor jöhet :)

Sziasztok ! Én január 16.-ra vagyok kiírva .
Az ünnepeket itthon szeretném tölteni de aggódom egy kicsit mi lesz az ünnepek alatt ha előbb megszületik na és persze az időjárás.
Elég messze van a korház 70km .
Ezek szerint jó sokan izgulhatunk karácsony környékén.
Mindenkinek jó babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!