Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki december...

Van valaki aki december elejére van kiírva és a Flór Ferenc kórházban fog szülni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:

November 18 ra vagyok:) kisfiú lesz,

Ti mikorra vagytok kiírva?

2009. szept. 28. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát mi december 2-re. Nekünk is kisfiúnk lesz!:) Sajna elég nagynak mérte a doki és eléggé elkezdtem félni! Most vagyok 30hetes és 5 napos, a drága meg majd 2 kg! Van dokid? Vagy esetleg szülésznőd?
2009. szept. 28. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ott szültem majdnem 2 éve. Az akkori feállás az volt, hogy a nővérek rendesen voltak a csecsemősök kevésbé. LLL oldalon képezzétek ki magatokat szoptatáss terén, ha jót akartok:)

Sok soker

2009. szept. 28. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, van dokim és szülésznőm is, nagyon remélem, hogy nem bánom meg, hogy mindkettőt fogadtam! Szülésfelkészítőre jársz a kórházba?
2009. szept. 28. 16:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak egyszer voltam, mert mi messze lakunk! Én Surányihoz járok! Neked ki az orvosod? És a szülésznőd? Ha nem akarod kiírni, írd meg priviben! Ti jártok szülésfelkészítőre?
2009. szept. 28. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:
A 15:51-esnek is köszönöm a választ! Miért kell felkészülni szoptatásból? Nem ott mutatják meg?
2009. szept. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!