Voltam, most értem haza! Nem látott semmit, és a méhnyálkahártya 5 mm, azt mondta ez sem utal terhességre! :(
1 hét múlva megyek vissza, nem tudom mi a f*om van (már bocsi, de nagyon kivagyok) A tesztjeim továbbra is +-ak!
Mi lehet????? :'(((((
ugyanilyen tesztet csináltál? erősödik a tesztcsík a belinkelthez képest? az orvos mit mondott?
egyik ismerősömnek cisztától voltak pozitív tesztjei, de ezt az orvosodnak látnia kellett volna, ha nálad is ez lenne az oka. nem rendelt vissza?
szia, voltál orvosnál? mit mondott?
remélem jól vagy!
Szia!
Közben elkezdtem vérezni kedden és el is mentem dokihoz, a baba megvan, de hematoma van felette ami vérzik, szóval fekvés és pihenés, meg gyógyszerek és csütörtökön megyek vissza, remélem addig szépen növekszik a baba és akkor nem lesz baj! :(
nálam is ugyanez volt a helyzet, most 2éves a Manócskám! :)
utrogestant szedtem, illetve magnéziumot és C-vitamint, s feküdtem a 12. hétig. palástfű teát is ittam (napi 2csészével), vetélés ellen jó, nekem segített.
ne idegeskedj, pihenj sokat, remélem minden rendben lesz, nagyon drukkolok nektek!!!!!!
Köszönöm lányok! :)
Pihenek sokat és szedem a gyógyszereket, remélem hamar felszívódik, vagy kiürül ez a hematoma!
Közben barnáztatok, vagy honnan tudtátok, hogy kiürült? csak UH-n látszott, hogy kiürült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!