Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozi vagy nega? Reménykedhe...

Ez pozi vagy nega? Reménykedhetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. nov. 28. 11:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál?Mit mondott?
2011. dec. 1. 14:23
 22/37 A kérdező kommentje:

Voltam, most értem haza! Nem látott semmit, és a méhnyálkahártya 5 mm, azt mondta ez sem utal terhességre! :(

1 hét múlva megyek vissza, nem tudom mi a f*om van (már bocsi, de nagyon kivagyok) A tesztjeim továbbra is +-ak!

Mi lehet????? :'(((((

2011. dec. 1. 19:20
 23/37 anonim ***** válasza:

ugyanilyen tesztet csináltál? erősödik a tesztcsík a belinkelthez képest? az orvos mit mondott?

egyik ismerősömnek cisztától voltak pozitív tesztjei, de ezt az orvosodnak látnia kellett volna, ha nálad is ez lenne az oka. nem rendelt vissza?

2011. dec. 1. 20:47
 24/37 anonim ***** válasza:
bocsi, most látom, hogy 1 hét múlva mész vissza.
2011. dec. 1. 20:47
 25/37 A kérdező kommentje:
Más tesztet csináltam.
2011. dec. 1. 21:03
 26/37 anonim ***** válasza:

szia, voltál orvosnál? mit mondott?

remélem jól vagy!

2011. dec. 11. 23:01
 27/37 A kérdező kommentje:

Szia!

Közben elkezdtem vérezni kedden és el is mentem dokihoz, a baba megvan, de hematoma van felette ami vérzik, szóval fekvés és pihenés, meg gyógyszerek és csütörtökön megyek vissza, remélem addig szépen növekszik a baba és akkor nem lesz baj! :(

2011. dec. 12. 09:44
 28/37 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Csak meg szeretnélek nyugtatni egy kicsit. Nekem is volt haematómám a legkisebbel, 12 mm volt a petezsák, és 14 mm a haematóma. De szép lassan kiürült, a picurkám pedig most 11 hónapos nagyfiú. Szóval csak pozitív gondolatok, fel a fejjel, nem lesz semmi baj.
2011. dec. 12. 13:50
 29/37 anonim ***** válasza:

nálam is ugyanez volt a helyzet, most 2éves a Manócskám! :)

utrogestant szedtem, illetve magnéziumot és C-vitamint, s feküdtem a 12. hétig. palástfű teát is ittam (napi 2csészével), vetélés ellen jó, nekem segített.

ne idegeskedj, pihenj sokat, remélem minden rendben lesz, nagyon drukkolok nektek!!!!!!

2011. dec. 12. 16:17
 30/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok! :)

Pihenek sokat és szedem a gyógyszereket, remélem hamar felszívódik, vagy kiürül ez a hematoma!

Közben barnáztatok, vagy honnan tudtátok, hogy kiürült? csak UH-n látszott, hogy kiürült?

2011. dec. 12. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!