Ha a hőmérőzés lényege az ÉBREDÉSI HŐ" akkor ha később ébredek miért nem jó? Ugyaolyan mintha korában aludnék el. Szinte soha nem alszom 5-6 óránál többet, az is baj?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 23:14
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj, azért kell az ébredési, mert akkor még nem csinálsz semmi fizikait, így az alap hődet tudod mérni
2/6 anonim válasza:
Nem tudom miért nem jó, de mindenhol azt olvastam hogy egy időpontban kell mérni max fél óra eltéréssel.
Biztos nem véletlen van így.
Legalább 6 óra alvás után.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha 5 napig 9kor kelek,5 napig meg 4kor az ébredési hő akkor is ébredési hő nem?közvetlen ébredéskor mérem,majd ha lezárult a ciklus felrakom a görbét,hogy látszik-e:)
2011. nov. 28. 08:49
4/6 anonim válasza:
Jól mondod az ébredési hő ébredési hő.Szerintem mindegy mindegyik ébredési.És az a lényeg.
5/6 anonim válasza:
Nekem van különbség, hogy mikor kelek. Egyszer jól elaludtam, 10kor keltem, és már jóval magasabb volt a hőm, mint 7kor szokott. Sajnos ha nem egy időben mérsz kialakulhat egy cikk-cakkos görbe, ami nem tükrözi a valóságot, és lehet hogy a pé-t is elmulasztod. De lehet, hogy nálad nem lesz ilyen jelentős különbség. Próbálj meg így egy hónapot, aztán meglátod mi lesz!
6/6 A kérdező kommentje:
Mióta mérem egyidőbe mérem kb.fél óra eltéréssel,ígyy is cikkcakkos a görbém,36,1 és 36,4 váltakozik,de a jövőhéttől más lesz a beosztásom,ezért érdekelt igazán mennyire számít!
2011. nov. 28. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!