Megnéznétek a görbém? Teljesen tanácstalan vagyok!
Málnalevél teát ittam,de mivel ennyire egyenes volt a görbém abbahagytam 2 napja. Attól ugorhatott meg a hőm vagy korai pé-m vol? A 8.napon azért nincs hőm,mert reggel 6-kor feküdtünk le és így nem volt értelme mérni. Viszont akkor lehett spontán peteérésem is. A ciklusaim 30 naposak voltak eddig és múlt hónapban a 17.napon volt pé-m. Most mit csináljak? Igyam a már a palástfű teát vagy még a málnát kéne? Vagy egyáltalán ne igyak semmi teát? Teljesen tanácstalan vagyok,félek,hogy mindent összezavartam,azzal,hogy 2 napig nem ittam a teát vagy már azzal,hogy egyáltalán ittam.
szerintem pé-d nem volt még.
Én is próbálkoztam a teákkal,de abbahagytam,mert semmi változást nem hoztt.
Én premenst szedek,ez szépen rendbehozta a ciklusom.
Szedek még elevitet,+ heti 2x1 E-vitamint (a párom is).
Nem használsz esetleg ovu teszte,hogy az mit mutatott??
Én megpróbálnám. Ha 30 naposak a ciluaid,és rendszeresek,akkor a 16.napon van a pé.
Szerintem a tea nem zavarhatott be.Nekem is volt,hogy csak ugy megugrott 2 tizedet,és másik napra megint visszament.Én nem tulajdonítottam neki jelentőséget.És egyébként te hogy érzed a teákat??? Szerinted jó volt,hogy iszod?
Megint 1.
E vitamint nem szabad minden nap szedni,mert zsírban oldódó,és felhalmozódhat,aki inkább árt mint használ.
Én a folsav helyett elevitet vagy valami kimondott terhesvitamint szednék.Többet ér mint a folsav.AZ is fontos,de a lehetséges feljődési rendellenességek ellen nem tesz semmit.
Küldök egy linket,egy ide tehetsz fel kérdést,és a főorvos úr 6 órán belül válaszol.Már én is kérdeztem tőle.Tök rendes.Nőgyógyász szakorvos,specializációja a meddőség.Tőle biztosan hitelesebb információt kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!