Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » EGY kérdést keresek?

EGY kérdést keresek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt a kérdést keresem amiben egy lány arról írt, h volt pár nap barnázása, és utána ez múlt, viszont mensi azóta sem jelentkezett, és a tesztek negatívak! Nem tudja valaki, h mi lett vele? vagy esetleg be tudnátok linkelni, ha valakinek megvan? én is ebben a cipőben járok és érdekelne, h mi történt!

Köszi szépen!

2011. nov. 23. 09:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is ezen parázom, h nehogy legyen valaki bajom, szóval már nagyon szeretném, ha megjönne! Szerintem érdemes lenne egy tesztet ellőni a biztonság kedvvért! Lehet, hogy pozi lesz :))) Szurkolok! Majd írd meg, h mi lett! :)

Nem vezetek görbét és nem is mérem a hőmet meg semmi ilyen, ez még csak az első hónapunk! De itt mindenfélét lehet olvasni, h ez hormonprobléma stb., (mármint a barna) szóval ezért vagyok kicsit parás!

2011. nov. 23. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem az utolsó mensim 35 napra jött meg . Egyébként max 33 napos ciklusaim voltak. Aztán a következő mensi már nem jött. Szerintem az előző hónapban is volt valami de még sem sikerült.

Így 3 év után sikerült. Ja a mensi napján mikor meg kelett volna, hogy jöjjön csak egy pici barna pötty volt.

Én azt kivánom, hogy nektek is baba legyen!

2011. nov. 23. 14:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen!

Hát szorítok, hogy megjöjjön, én is a hormon problémától féltem, meg igazából most is félek!

Várok még a teszteléssel egy pár napot.

Csodálkozom, hogy neked már az első hónapban barnázásod lett, nekem csak a 3.-ban lett, az első kettő megjött rendesen.

Írj majd hogy mivan!

2011. nov. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!