Azt a kérdést keresem amiben egy lány arról írt, h volt pár nap barnázása, és utána ez múlt, viszont mensi azóta sem jelentkezett, és a tesztek negatívak! Nem tudja valaki, h mi lett vele? vagy esetleg be tudnátok linkelni, ha valakinek megvan? én is ebben a cipőben járok és érdekelne, h mi történt!
Rá 3-4 napra megjött, nagyon minimális vérzéssel, és csak 3 napig tartott a megszokott 6-7 helyett. Igazából nem tudom, hogy miért vagy hogy, most várok hogy mi lesz ebben a hónapban. Az előző hónapban az 50. napra jött meg, remélem most hamarabb fog.
2011. nov. 23. 12:36
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor megtaláltuk egymást! :)
Teszteltél még utána is? mármint mensi után?
Nekem most már vagy 3 napja tart a barnázás, de nem akar megjönni, pedig már nagyon várom! Sajnálom, h nem lett babád, de legalább megjött és nincs egyéb problémád!
2011. nov. 23. 13:27
9/13 anonim válasza:
Hát már ott voltam, hogy inkább jöjjön meg csak ne legyen más bajom, de teljesen így sem nyugodtam meg mert nem jött meg ugye rendesen ahogy szokott, sok volt benne a barnázás, most várok, aztán ha ez a hónap is ilyen lesz akkor irány a doki. Mielött megjött az elött teszteltem kb 4-5 nappal, azóta nem, de épp ma fordult meg a fejemben, hogy elkéne lőnnöm egyet, mert tegnap óta mindjárt megjön érzésem van pedig még csak a 20. ciklus napon vagyok és peteérésem sem volt még az ovuteszt szerint. Vajon lehetséges lenne, hogy terhes vagyok, azért nem jött meg rendesen? Tüneteim viszont nincsenek, csak ez a görcsölgetés...
2011. nov. 23. 13:49
10/13 anonim válasza:
Neked volt peteérésed? Nézed valamivel? Ez az első hónapod hogy késik és barnázgatsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!